Bu Oyunlara Yetermi

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,702
İntel hd 3000 4gb ram ama 2gb daha alıp 6gb yapmayı planlıyorum aşağıdaki oyuları oynayabilirmiyim

Pubg Mobile

Zula

Euro Trucks

Başka Oyun Oynamadım Zulayla Pubg Yi Oynuyorum Ama Isınıyor 2GB daha alırsam yükü hafifletirmiyim ve başka hangi oyunları oynarım

Dostum ram ile pek alakası yok durumun. İlla ki ufak bir fps artışı olur fakat ekran kartı almanı öneririm. 500-600 Tl arasına bulunabilir.

Dostum RAM ile pek alakası yok durumun. İlla ki ufak bir fps artışı olur fakat ekran kartı almanı öneririm. 500-600 TL arasına bulunabilir.
çok ısınıyor yükü hafifletebilirmiyim

termal macun değişimide yapmayı planıyorum

ya ben zaten bunları oynuyorum ama ısınıyor öyle bişey okumuştum intel hd grafik ramden kullanıyor galiba ve bende 4 gb var + bide windows 10 kullanıcısı olduğum için 6gb alsam ısınmaya bir fark olurmu

ya ben zaten bunları oynuyorum ama ısınıyor öyle bişey okumuştum Intel hd grafik ramden kullanıyor galiba ve bende 4 gb var + bide windows 10 kullanıcısı olduğum için 6gb alsam ısınmaya bir fark olurmu
Ben daha çok işlemci kullanıyor diye biliyorum ayrıca fanları temizleyin ve laptop soğutucu alın

Zaten laptopa bir tek RAM alabilirsin bu fiyata
50 tl ram buldum bi kaç ayada asus teknik servisine götürüp fan değiştireceğim aşırı ses yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1588757392842.webp

bunun çözümü varmı bari

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,659
Üyeler
190,073
Son üye
Gorkemkaptan06