🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
tomb raider 4 the last revelation mafia 2 daha da var da sen iki tane yazmışın
Kendim bizzat metro oyu verdim atmosferi çok inanılmazdı.The Elder Scrolls V : Skyrim ve Metro serisi benim için en başarılı oyunlardır. Burada bulunmayan ve efsane olan oyunlar ise ;
L.A Noire
Beyond Two Souls
Heavy Rain
Arma 3
Ben daha yazarım zannediyordum anket kısıtlıymıştomb raider 4 the last revelation mafia 2 daha da var da sen iki tane yazmışın
Katılıyorum, ilk çıktığından beri her oyununu bitirdim, bazılarını birden çok kez oynadım, gayet başarılı oyunlardır. Listede bulunmayan paylaştığım oyunları oynamadıysanız mutlaka deneyin pişman olmazsınız.Kendim bizzat metro oyu verdim atmosferi çok inanılmazdı.
Tamam şu an şehir dışındayım istanbula döndüğüm zaman mutlaka oynayacağım size de tavsiyem eski ama atmosferini beğeneceğinizi düşündüğüm oyın Singularity olacaktır activision yapımıydıKatılıyorum, ilk çıktığından beri her oyununu bitirdim, bazılarını birden çok kez oynadım, gayet başarılı oyunlardır. Listede bulunmayan paylaştığım oyunları oynamadıysanız mutlaka deneyin pişman olmazsınız.
Kalsın benlik sorun yok ya böyle şeyler konu dışı gibi geliyor banaFallout ekleyecektim anket doldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Konu dışı olan bilgisayar oyunları anketi mi ?
Canım ya.. kalsın dediğin için teşekkür ederim, forumların mantığı sadece soru/cevap değildir bil isterim.Kalsın benlik sorun yok ya böyle şeyler konu dışı gibi geliyor bana