Neler Yeni

Bu Oyunları Alsam Pişman Olurmuyum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
Merhaba Arkadaşlar Şuan Aklımda Hogwarts Legacy, Tlou ve Spiderman Remastered,Var Bu 3 Oyundan Birini Alsam Pişman Olurmuyum. hikaye Oyunlarına bu kadar verilmez Vs Diyenler Var. Ne yapmam Lazım Yani Bütçem Yok aslında Ama Her an 1 tanesini alabilirim

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Spiderman harici oyunlar iyi. Spiderman hatırladığım kadarıyla kısa bir oyundu

r4NG3r

80+ Silver
Hogwarst hariç pişman olmazsın ama bütçe yok diyorsun şahsen bütçe yokken oyuna para vermem

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Birisi Marvel evreni birisi Fantastik evren diğeri başka. Siz hangi türü seviyorsanız onu almanız gerekiyor, sevdiğiniz türden bir oyunu alınca pişman olacağınızı düşünmüyorum. Olmadı 2 saati geçmeden oynayıp iade edersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
MEHMET MUSTAFA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birisi Marvel evreni birisi Fantastik evren diğeri başka. Siz hangi türü seviyorsanız onu almanız gerekiyor, sevdiğiniz türden bir oyunu alınca pişman olacağınızı düşünmüyorum. Olmadı 2 saati geçmeden oynayıp iade edersiniz.
Valla Hocam Ben Rdr2 Oynadım Çok Beğendim, Şuan Etraftan Baktığım Kadar ile Tlou Merakı var bende, Lakin 600tl verilmez diyorlar

Cihangir

80+ Gold
Merhaba Arkadaşlar Şuan Aklımda Hogwarts Legacy, Tlou ve Spiderman Remastered,Var Bu 3 Oyundan Birini Alsam Pişman Olurmuyum. hikaye Oyunlarına bu kadar verilmez Vs Diyenler Var. Ne yapmam Lazım Yani Bütçem Yok aslında Ama Her an 1 tanesini alabilirim
olmazsın ama kesinlikle hogwarts legacy almalısın

Berkarda

80+ Silver
Valla Hocam Ben Rdr2 Oynadım Çok Beğendim, Şuan Etraftan Baktığım Kadar ile Tlou Merakı var bende, Lakin 600tl verilmez diyorlar
tr şartları 600 zorluyor birde %20 devlete gidiyor dimi oyunu aldığımızda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,700
Üyeler
165,056
Son üye
bubannegaming
Top Bottom