Bu oyunu bulabilir miyim?

Marku

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
Eskiden Casper bir laptobum vardı, ve az buz bir oyun hatırlıyorum ama laptop bozuk olduğu için bakamıyorum. Oyun çölde geçen bulmaca oyunu gibi bir oyundu, yani hatırladığım kadarıyla öyle. Bugün PC için wallpaper bakarken bu oyuna benzeyen ( hatırladığım kadarıyla buna benziyordu) bir wallpaper buldum. Bu oyunu bulmama yardımcı olur musunuz? Çok anım var o oyunda.
Screenshot_20210309-154412_YouTube.jpg

Hatırladığım kadarıyla buna benziyor.
Post automatically merged:

Ama oyun resimdeki değil, sadece benziyor.

Aynı oyunu sanki bende oynamıştım bulmaca gibi idi ya da videosunu izlemiştim tam hatırlamıyorum, rez.

Aynı oyunu sanki bende oynamıştım bulmaca gibi idi ya da videosunu izlemiştim tam hatırlamıyorum, rez.
Çok istiyorum bulmak, 2015 gibi bir tarihte oynuyordum sanırsam, o zamana göre çok iyi grafikleri vardı.

emin değilim ama 4 sene önce falan en son oynadığımı hatırlıyorum

Eskiden Casper bir laptobum vardı, ve az buz bir oyun hatırlıyorum ama laptop bozuk olduğu için bakamıyorum. Oyun çölde geçen bulmaca oyunu gibi bir oyundu, yani hatırladığım kadarıyla öyle. Bugün PC için wallpaper bakarken bu oyuna benzeyen ( hatırladığım kadarıyla buna benziyordu) bir wallpaper buldum. Bu oyunu bulmama yardımcı olur musunuz? Çok anım var o oyunda.Alıntıyı görüntüle

windows store veya windows 10 Xbox mağazasında ücretsiz olarak oynanan bir oyun vardı bu şekilde bulmaca oyunu interaktifli grafikleri kaliteliydi, o olabilir mi acaba

Pine diyeceğim ama 2019 yapımı bi oyun. Tarzı o şekilde miydi? En azından oradan yola çıkabiliriz.

The Witness belki.

Pneuma: Breath of Life da olabilir

Pine diyeceğim ama 2019 yapımı bi oyun. Tarzı o şekilde miydi? En azından oradan yola çıkabiliriz.

The Witness belki.

Benzemiyorlar hocam.

windows store veya windows 10 Xbox mağazasında ücretsiz olarak oynanan bir oyun vardı bu şekilde bulmaca oyunu interaktifli grafikleri kaliteliydi, o olabilir mi acaba
Olabilir bilmiyorum, grafikleri çok kaliteliydi gerçekten. ( Fakat yıllar öncesi yanlış hatırlıyorda olabilirim fakat hatırladığım kadarıyla grafikleri çok güzeldi.)

emin değilim ama 4 sene önce falan en son oynadığımı hatırlıyorum

The Witness belki.

Oyunu buldum, oyunun ismi "adera" aslında pekte düşündüğüm gibi güzel grafikleri yokmuş ama yinede zamanına göre iyi bir oyun.

Oyunu buldum, oyunun ismi "adera" aslında pekte düşündüğüm gibi güzel grafikleri yokmuş ama yinede zamanına göre iyi bir oyun.
la benim dediğim oyunmuş işte AS:Das bende oynamıştım eskiden direkt aklıma o geldi

Eskiden Casper bir laptobum vardı, ve az buz bir oyun hatırlıyorum ama laptop bozuk olduğu için bakamıyorum. Oyun çölde geçen bulmaca oyunu gibi bir oyundu, yani hatırladığım kadarıyla öyle. Bugün PC için wallpaper bakarken bu oyuna benzeyen ( hatırladığım kadarıyla buna benziyordu) bir wallpaper buldum. Bu oyunu bulmama yardımcı olur musunuz? Çok anım var o oyunda.Alıntıyı görüntüle

Tom Raider değildir dimi? Bian benzettim ama bilemiyorum.

Edit: Bulmuşsunuz tamam. 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri