Cagdas1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Arkadaşlar bi bakar mısınız sizce bu paraya bu sistem alınır mı? Alınmazsa neden
Bu tarz özelliklerin olduğu hazır bir sistem bulamadım yada yakın olan olsa da özelleştirdiğim de fiyat pahalı kaçıyor. Var mı önerebileceğin bir siteAlınır.
hazır sistem özelleştirmek bi tık daha ucuza gelebilir öyle deneyin.
ve sence şunu değiştirebilirsin dediğin bir parça var mı ?Alınır.
hazır sistem özelleştirmek bi tık daha ucuza gelebilir öyle deneyin.
evet işlemci f serisi değil bir de ana kart farklı 7500F serisini herkes çok övüyor hazır sistemlerde tam isteklerim olmuyor biri olsa diğeri eksik oluyor o yüzden topladım bu şekilde. Ekran kartı konusunda şüphelerim var ilk defa amd kullanacağım bu konuda ne düşünüyorsunGayet iyi bu arada. Alınır tabi ki. Ramı ve soğutucuyu sayarsak hazır sistemde bu fiyata geliyor. Bak hatta ekleyeyim bak.
5 yıl a yakın 580 kullandım. 2 ay önce de rx7600 aldım kullanıyorum. 7000 serisi olmuş. Memnunum genel olarak.evet işlemci f serisi değil bir de ana kart farklı 7500F serisini herkes çok övüyor hazır sistemlerde tam isteklerim olmuyor biri olsa diğeri eksik oluyor o yüzden topladım bu şekilde. Ekran kartı konusunda şüphelerim var ilk defa amd kullanacağım bu konuda ne düşünüyorsun
- yanları nedir5 yıl a yakın 580 kullandım. 2 ay önce de rx7600 aldım kullanıyorum. 7000 serisi olmuş. Memnunum genel olarak.
güzel mi fena değil miGüzel hocam fena değil alınabilir.
Güzel ve fena değil arası hocam- yanları nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzel mi fena değil mifiyat performans diyebilir miyiz
- yanları yok ki. Ne söylemeliyim ?- yanları nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzel mi fena değil mifiyat performans diyebilir miyiz
memnunum genel olarak dedin ya o yüzden sordum- yanları yok ki. Ne söylemeliyim ?![]()