Samaeldrazi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,540
max 1 k veya 900Alınmaz, ürünün fiyatı ve psu için ayırdığınız bütçeniz nedir?
Everest ETX-750-1 750W 80 Plus Gold Aktif PFC 12cm Fan Gaming Power Supply: Amazon.com.trmax 1 k veya 900
Everest rampage ? Bu ürünü kaliteli deseniz bile emanet edilmez.Everest ETX-750-1 750W 80 Plus Gold Aktif PFC 12cm Fan Gaming Power Supply: Amazon.com.tr
Cougar Cgr-gs-750 Gx-s 750w 80 Gold Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
İkisi de yakın kalite de, daha az para çıksın derseniz etx 750 yeterli olacaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@ElmorsS beğenmediğin şey ne?
Everestin de kaliteli bir üründür.Everest rampage ? Bu ürünü kaliteli deseniz bile emanet edilmez.
Maalesef psu konusunda alınmaması gereken bir firma olduğunu düşünüyorum .Everest de kaliteli bir üründür.
Sırf everest diye berbat olacak diye bir kaide yoktur.
SAMA Forza GOLD bu PSU. Everest logo atmış sadece.Maalesef psu konusunda alınmaması gereken bir firma olduğunu düşünüyorum .
Çoğu ürünü dandiktir ki ben de katılıyorum, eğer kaliteli olduğu ispatlanamazsa gider daha pahalıya başkasını alırım da bu ürün fiyatına göre iyi.Maalesef psu konusunda alınmaması gereken bir firma olduğunu düşünüyorum .
SAMA Forza GOLD bu PSU. Everest logo atmış sadece.
Öğrenmiş oldum teşekkürler.Çoğu ürünü dandiktir ki ben de katılıyorum, eğer kaliteli olduğu ispatlanamazsa gider daha pahalıya başkasını alırım da bu ürün fiyatına göre iyi.
Tier b'de yer alıyor.