Bütçen nedir?Rx 7700xt
Ryzen 5 7500f
A620m h
Thermalright Assassin X 120
Patriot Viper Venom (16x2) 32 Gb ram
Bu sisteme nasıl bir psu kasa önerirsiniz çok dandik ya da çok kaliteli olmasına gerek yok orta hallide bir şey olur
Ortalamaları ne kadar bilmiyorum hani o yüzen bütçe belirtemedim benim için ne kadar uyguna halledebilirsem o kadar işimi görür. Bütçeye göre değilde hani şöyle bir şey işini görür dediğiniz bir şey varsaBütçen nedir?
Vento vg3400s e bakabilirsin kasa ve psu 3500 tl.Ortalamaları ne kadar bilmiyorum hani o yüzen bütçe belirtemedim benim için ne kadar uyguna halledebilirsem o kadar işimi görür. Bütçeye göre değilde hani şöyle bir şey işini görür dediğiniz bir şey varsa
Bu fiyat bandı benim için ideal 3000-4000 arası iyi midir vento markasıVento vg3400s e bakabilirsin kasa ve psu 3500 tl.
Gayet iyidir hocam +fsp psu ile geliyor fiyatının en iyisi diyebilirim.Bu fiyat bandı benim için ideal 3000-4000 arası iyi midir vento markası
Tamamdır hocam bir sorun yaratmaz diyorsanGayet iyidir hocam +fsp psu ile geliyor fiyatının en iyisi diyebilirim.
kasa dk431 önerebilirim dolap mantığı yan cam paneli var tavandan 360 radyotör desteği rgb değiştirilebilir fan bence bu fiyata ideal bir seçim olurRx 7700xt
Ryzen 5 7500f
A620m h
Thermalright Assassin X 120
Patriot Viper Venom (16x2) 32 Gb ram
Bu sisteme nasıl bir psu kasa önerirsiniz çok dandik ya da çok kaliteli olmasına gerek yok orta hallide bir şey olur
Teşekkür ederim hocamkasa dk431 önerebilirim dolap mantığı yan cam paneli var tavandan 360 radyotör desteği rgb değiştirilebilir fan bence bu fiyata ideal bir seçim olur
hocam başka model bulursanızda atabilirsiniz yardımcı olurum en fiyat ve verdiği artılar olarak bu kasa tercih edilebilir bence yanlış değilsem benzer fiyata beyazıda var o da değerlendirilebilirTeşekkür ederim hocam