Devilll20
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,858
aynen öyle bende pulse ve renegade önerecektim ama zaten maxa ulaşmış bütçe de![]()
İşlenciden kısabilirdi
aynen öyle bende pulse ve renegade önerecektim ama zaten maxa ulaşmış bütçe de![]()
ya ben sistemlerde işlemciyi kısmayı hiç önermiyorum sistemin beyni ne kadar güçlü olursa ilerde yapacağı değişikler ile maximum verimi almasını sağlar işlemci bana göre pcdeki en öneml 2. parça 1. parça psu.İşlenciden kısabilirdi
ya ben sistemlerde işlemciyi kısmayı hiç önermiyorum sistemin beyni ne kadar güçlü olursa ilerde yapacağı değişikler ile maximum verimi almasını sağlar işlemci bana göre pcdeki en öneml 2. parça 1. parça psu.
5090 ı geçin 6090 çıksın yine beslerKısmak değil dengelemek. O işlemci 5090'ı bile besleyebiliyor.
Ya 9700x alacagım galiba 9800x3d çok cep yakan cinstenfps oyunları oynayacaksanız zaten 600-700 fps alıcaksınız hikayeli oyunlarda 2k da 100-150 fps alırsınız. bu dediklerim fsr sız düz hali fsr açınca fpsler uçar.
Kıstım ztnİşlenciden kısabilirdi
Ya aralarında biraz farkla 8 bin daha fazla5090 ı geçin 6090 çıksın yine beslerdemek istediğim de bu işlemciyi en iyisi seçip ekran kartını biraz kısmak bana göre her zaman daha iyi olur.