Dikkat etmemişim, kusura bakma. 2. elden monitör dahil ekipman dahil sistem bulursan atarsan sevinirim o halde2. elden toplanır diyorum sıfır toplanmaz zaten
Dikkat etmemişim, kusura bakma. 2. elden monitör dahil ekipman dahil sistem bulursan atarsan sevinirim o halde2. elden toplanır diyorum sıfır toplanmaz zaten
kanka bursada yaşadığım için burda 2.elden çok sistem satan yokDikkat etmemişim, kusura bakma. 2. elden monitör dahil ekipman dahil sistem bulursan atarsan sevinirim o halde
dostum yanlış anlama ama 2.el fiyatları sıfıra yakın oluyor millet 10 ay öncesinden parçayı alıyor 500 alt fiyata koyuyor.2. elden toplanır diyorum sıfır toplanmaz zaten
kanka öyle deme sErbESt pİYasA (!)dostum yanlış anlama ama 2.el fiyatları sıfıra yakın oluyor millet 10 ay öncesinden parçayı alıyor 500 alt fiyata koyuyor.
sen şuanda 2.el bir 2060 arat sahibinden veya letgodan 3000 3500 aşası bulamazsın .Herkes kafasına göre fiyat yazıyor .Sanmıyorum toplayabileceğimi.
Bursa'dan bul demedim ki ben, herhangi bir yerden sistem bulup atabilirsin.kanka bursada yaşadığım için burda 2.elden çok sistem satan yok
Zotac taş gibi marka.SSD kronik sorunlu, Zotac firması pek güvenebileceğimiz tipten değil.
Klavye, Mouse ve kulaklığın marka modelini bilmiyoruz.
Eh alınabilir ama ekipmanların marka modelini de öğrenirseniz iyi olur.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-devam-etmekte-acil-son-fiyat-854390283/detay kanka bunu buldum buda monitörsüz ne olmuş bu 2. el ya valla bende önüzmüzdeki yaz satıcam pc yiBursa'dan bul demedim ki ben, herhangi bir yerden sistem bulup atabilirsin.
Tam tersi geçmişi ve birçok modeli berbat olan bir firma. Bizzat kendim deneyimledim ve kullanan kişileri tanıyorum, üst modelinde çok sorun görmesem de Gaming gibi modelleri oldukça sorunlu. Zamanında 1050 Ti'ım varken az çektirmedi, hala unutmuyorum. Lütfen burada gelip kullanmadığınız ürünleri övmeyin artık, sizin gibi birçok insan görüyorum.Zotac taş gibi marka.
Inno3D ve Zotac kullandım. Inno3D oyunlarda 85 derece. Zotac 75 dereceyi geçmiyordu. Geçmişi kötü olabilir ama kendini geliştiriyor.Tam tersi geçmişi ve birçok modeli berbat olan bir firma. Bizzat kendim deneyimledim ve kullanan kişileri tanıyorum, üst modelinde çok sorun görmesem de Gaming gibi modelleri oldukça sorunlu. Zamanında 1050 Ti'ım varken az çektirmedi, hala unutmuyorum.
İ5 9. Nesil 9400F İşlemciTam tersi geçmişi ve birçok modeli berbat olan bir firma. Bizzat kendim deneyimledim ve kullanan kişileri tanıyorum, üst modelinde çok sorun görmesem de Gaming gibi modelleri oldukça sorunlu. Zamanında 1050 Ti'ım varken az çektirmedi, hala unutmuyorum. Lütfen burada gelip kullanmadığınız ürünleri övmeyin artık, sizin gibi birçok insan görüyorum.
Ne?Zotac firması pek güvenebileceğimiz tipten değil.
Dostum başta attığın sistemi al, güzel sistem.İ5 9. Nesil 9400F İşlemci
Asus Tuf Gaming H310-Plus Anakart
Nvdia Gtx 1660 Super 3 fanlı Ekran Kartı
Corsair Vengeance Lpx 3000Mhz 8x2 16 Gb Ram
Darkflash DarkVoid RGB Cpu Fanı
James Donkey 240 Gb Ssd
Power Boost Temperli RGB LED Şeritli Anakart Kontrollü 4 RGB Fanlı Oyuncu Kasası PowerBoost 500w PsuTüm
Parçalar Kullanılmamış Sıfır Olup Kutu Fatura Ve Garantileri Mevcuttur.
bu PC 5500 5700 civari alınır mı? peki