Bu pc alınır mı?? Ve 12Gb 3060 ımı seçmeliyim 8gb 4060 mı

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115

Ama ekran kartı bilmediğim garip bir markadan iyi mi? bilmiyorum
tabıkıde alınmaz

neye göre alınmaz hocam? sonucta her marka ürünün anakartını nvidia gönderiyor , degisen şey sogutma blogu. test etme şansı bulup gördüyseniz bisey diyemem ama direkt alınmaz gibi bi yaklaşımı dogru bulmuyorum . (sistemin genel fiyatı degermi degmezmi ona bakmadım)

neye göre alınmaz hocam? sonucta her marka ürünün anakartını nvidia gönderiyor , degisen şey sogutma blogu. test etme şansı bulup gördüyseniz bisey diyemem ama direkt alınmaz gibi bi yaklaşımı dogru bulmuyorum . (sistemin genel fiyatı degermi degmezmi ona bakmadım)
Ne anlatıyorsun dostum yıl 2025 2026 ya gırıcez hala 3060 0 dan sıstem atılıyor foruma ne dıyım alınır evet yapıs mı dıyeyım ayrıca her urunun anakrtını nvıdıa gonderıyor ne demek sogutma blogunu kartın genel kalıtesınıde nvıdıa gonderıyor o zaman. fıyatında + bır yonu yok gecenlerde 7500f 4060tı 8gb vardı bu fıyatlarda bu aralar sık sık ındırım gelıyor onu beklesın

Ne anlatıyorsun dostum yıl 2025 2026 ya gırıcez hala 3060 0 dan sıstem atılıyor foruma ne dıyım alınır evet yapıs mı dıyeyım ayrıca her urunun anakrtını nvıdıa gonderıyor ne demek sogutma blogunu kartın genel kalıtesınıde nvıdıa gonderıyor o zaman. fıyatında + bır yonu yok gecenlerde 7500f 4060tı 8gb vardı bu fıyatlarda bu aralar sık sık ındırım gelıyor onu beklesın
fiyat ve sistemle alakalı konusmadıgımı belirttim dostum , colorful üzerine yazdım

Ekran kartını 5050 veya 4060 yapıp alabilirsin fena sistem değil.

ekran kartı zaten eskidi artık diğer parçalara baksan anakart a620 ssd 512gb 3gb hızlı bir ssd kasayı ilk defa gördüm bir artısı yok alınmaz

3060 almamani tavsiye ederim. Ote yandan 8 gb 4060 kullaniyorum, cogu durumda yetiyor hatta butun durumlarda yetiyor, cyberpunk oynadim sorunsuz, alen wake ii oynadim vs vs nice oyunlar oynadim. Daha yeni bir sorun ile karsilastim o da su yeni cikan bf 6 yi full ayarda calistirabilmesine ragmen 8 gb bellegin tamamini kullaniyor. Eger ileriye donuk birsey istiyorsan 8 gb GPU almamani tavsiye ederim.

arc b580'li sistem kendin topla en mantıklısı senin için hem 4060'dan iyi hem 3060 dan iyi hem 12 gb mis

Ekran kartını 5050 veya 4060 yapıp alabilirsin fena sistem değil.
Biliyorsunki 5050 berbat bir ekran kartı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arc b580'li sistem kendin topla en mantıklısı senin için hem 4060'dan iyi hem 3060 dan iyi hem 12 gb mis
Kullanacağım işte Nvidia intele göre daha iyi olduğu için Nvidia almam şart (3D Render)

ekran kartı zaten eskidi artık diğer parçalara baksan anakart a620 ssd 512gb 3gb hızlı bir ssd kasayı ilk defa gördüm bir artısı yok alınmaz
Napalım bütçem kısıtlıyken gidip 5090 mı alayım?

tabıkıde alınmaz
Sebebi nedir? 3060 hala oyunlarda ve 3D yeten bir sistem, 2 ekran kartıda iyi. Şuanda hala gtx1650 kullananlar var

Biliyorsunki 5050 berbat bir ekran kartı

Kullanacağım işte Nvidia intele göre daha iyi olduğu için Nvidia almam şart (3D Render)

Napalım bütçem kısıtlıyken gidip 5090 mı alayım?

Sebebi nedir? 3060 hala oyunlarda ve 3D yeten bir sistem, 2 ekran kartıda iyi. Şuanda hala gtx1650 kullananlar var
Sıfır sistem alıyorsun 25K para veriyorsun 3060'mı alacaksın ?

Geri