Bitcoin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Hocam ne demek istiyorsun? anlamadım.1200'den 10 FPS daha düşük FPS veriyor.
Tamam jeton geç düştü. :d
Hocam ne demek istiyorsun? anlamadım.1200'den 10 FPS daha düşük FPS veriyor.
R3 1200'den 10 FPS daha düşük FPS alıyor.Hocam ne demek istiyorsun? anlamadım.
Jeton geç düştü hocam.R3 1200'den 10 FPS daha düşük FPS alıyor.
1200 aşırı zayıf zaten.1200'den 10 FPS daha düşük FPS veriyor.
PC 6-7 senelik 2015'de mi ne almıştımBöyle yapmayın sistemleri ilk 4 seneden sonra 4. Sene dahil her iki sene upgrade edin sistem giriş seviyesi ise ilk 2. Sene de upgrade edin ve 2 senede bir upgrade ile devam edin böylece hem yüklü paraya ihtiyaç kalmaz hem de parçalar çok değer kaybetmeden satılabilir.
OC ile rx570 besliyor.Böyle yapmayın sistemleri ilk 4 seneden sonra 4. Sene dahil her iki sene upgrade edin sistem giriş seviyesi ise ilk 2. Sene de upgrade edin ve 2 senede bir upgrade ile devam edin böylece hem yüklü paraya ihtiyaç kalmaz hem de parçalar çok değer kaybetmeden satılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1200 aşırı zayıf zaten.
Mesela zamanında 1000 serisi çıktığı zaman elindekini satıp 1060 ryzen 2000 çıktığı zaman da 2600 alsaydın. Hem elindeki şey çok değer kaybetmemiş olurdu hem de şimdi upgrade e ihtiyacın olmazdı 1 1,5 sene sonra gpu ondan 1 sene sonra da yeni anakart/CPU upgrade i ile uzun süre devam edilebilirdi.PC 6-7 senelik 2015'de mi ne almıştım
OC ile rx570 besliyor.
Şuan zaten elimde ki sistem imzada ki sistem ama bu da adam edilir mi diye merak ettim?Mesela zamanında 1000 serisi çıktığı zaman elindekini satıp 1060 ryzen 2000 çıktığı zaman da 2600 alsaydın. Hem elindeki şey çok değer kaybetmemiş olurdu hem de şimdi upgrade e ihtiyacın olmazdı 1 1,5 sene sonra gpu ondan 1 sene sonra da yeni anakart/CPU upgrade i ile uzun süre devam edilebilirdi.
Sat yenisini al dostum en iyisi,ya da parçalarını değiştir sana kalmış.Bu PC nasıl adam edilir?
• İşlemci: Amd FX 6300 •
• Anakart: Asus M5A78L-M LX3 •
• Ekran Kartı: Asus R7 360 O.C. Edition •
• Bellek: Hi-Level HLV-PC15000-8G 8 GB •
• SSD: Hi-Level Ultra 120GB •
• Kasa: Everest Rampage Glory G01 Gaming •
Ekran kartı işlemci anakart ram sat 3600 TL'nin üzerine ekle.Şuan zaten elimde ki sistem imzada ki sistem ama bu da adam edilir mi diye merak ettim?
PSU bomba ve Kasanın önü mesh değil.Ekran kartı işlemci anakart ram sat 3600 TL'nin üzerine ekle.
Öbür parçaları da zamanla değiştir. Psuyu da satıp yenisini alabilirsin 200 küsur TL fark ile.Ekran kartı işlemci anakart ram sat 3600 TL'nin üzerine ekle.
Ön paneli çıkar ve bir hdd ekle.PSU bomba ve Kasanın önü mesh değil.
750gblık hdd var.Öbür parçaları da zamanla değiştir. Psuyu da satıp yenisini alabilirsin 200 küsur TL fark ile.
Ön paneli çıkar ve bir HDD ekle.