Üzerine 2 nesil işlemci ve ekran kartı çıktı, bu nedenle değer kaybetti. Üstelik taksit imkanı da yok. Garantisi bitmiş. Tercih edilesi tek yönü fiyatı olmalı ve bu sıralar çok fazla alım fırsatı oluyor.Bir şey sorucam tamam haklısınız da ben bu sistemi tam 2 sene önce yaklaşık 10k ya topladım o zamanın 10k ile bu zamanın 10k si arasında dağlar kadar fark var bunu sizde biliyorsunuz. Bilgisayar fiyatları artmadı mı arttı benim bu durumda bilgisayarim nasil binlerce lira değer kaybediyor? Meraken soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belki saçma olabilir ama bence bu durum şuna benziyor 2 sene önce 100k ya araba alan birisi şuanda aynı arabayı 100k-120k ya satması gibi bir şey
Anladım teşekkürlerÜzerine 2 nesil işlemci ve ekran kartı çıktı, bu nedenle değer kaybetti. Üstelik taksit imkanı da yok. Garantisi bitmiş. Tercih edilesi tek yönü fiyatı olmalı ve bu sıralar çok fazla alım fırsatı oluyor.
Vergi olarak sadece KDV var diye biliyorum. Onda da bir değişiklik olacağını sanmıyorum.Anladım teşekkürler
Peki bu teknolojik ürünlerde vergi indirimi olacağı deniliyordu o doğru mudur? Bu durumda heralde çok daha düşecektir değeri
16-17k eder bence
Çok doğru hocam 17K ne bu Setup için 15 felan Max bencebenim sistemden daha az eder bunu söyleyebilirim rahatlıkla seninkine 12k desek kasaya 2-3k da diğer şeyler max 16k eder pazarlık payı eklersek 14-15 araasına gider
16-17 ye almaz kimse ederinin çok üstünde
ben talibim sistemeKonu sahibinin fake hesabı falan herhalde, aksi halde çok komik.
bencedeÇok doğru hocam 17K ne bu Setup için 15 felan Max bence