survivorkrc
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Survivor
Selam arkadaşlar, benim pc lol oynarken ya da arkaplanda bir şey açarken kasıyor ilk aldığımda böyle değildi ama zamanla böyle oldu ekran kartıda güncellenmiyor amd sıkıntısı var onu anlatmıyım hiç xd Ben de 15 bin tl bütçe olduğu için yeni sistem ya da elimde olan sistemi daha iyi yapmak istedim ama sizler gibi bilgili değilim onun için buraya konu açtım sizin düşüncelerinize göre iş yapmak istiyorum
iyi bir şey varsa bütçe zorlanır bu arada
önce sistemimi paylaşayım:
Ekran kartı: rx580 8 gb
anakart: prıme b350m-a
işlemci: ryzen 5 2600x
ram: 16 gb
ssd: xpg sx950u
güç kaynağı: cooler master 80 plus 650w
şimdi ben ilk aklıma şu geldi dedim bu pc yeni ekran kartı alayım dedim amdden çok çektiğim için nvidia alayım dedim ilerde yayın yapabilirim ama bilgim yok bu bütçeye yeni pc almak mı daha mantıklı yoksa ekran kartı mı eklemek karar veremedim
ya da başka bir şey mi eklemem gerek önrediğiniz sistemler varsa link atabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
iyi bir şey varsa bütçe zorlanır bu arada
önce sistemimi paylaşayım:
Ekran kartı: rx580 8 gb
anakart: prıme b350m-a
işlemci: ryzen 5 2600x
ram: 16 gb
ssd: xpg sx950u
güç kaynağı: cooler master 80 plus 650w
şimdi ben ilk aklıma şu geldi dedim bu pc yeni ekran kartı alayım dedim amdden çok çektiğim için nvidia alayım dedim ilerde yayın yapabilirim ama bilgim yok bu bütçeye yeni pc almak mı daha mantıklı yoksa ekran kartı mı eklemek karar veremedim
ya da başka bir şey mi eklemem gerek önrediğiniz sistemler varsa link atabilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar