Cruyff and Messi
80+ Bronze
Alttan manipüle edenler alıyor olan benim gibi uzun vade takılanlara oluyor ne zaman düzelir bu 2 gün iyi 1 hafta kötü
Bak düzeldibirazdan düzelir
Alttan manipüle edenler alıyor olan benim gibi uzun vade takılanlara oluyor ne zaman düzelir bu 2 gün iyi 1 hafta kötü
Bu konular çok kez açıldı git araştır boş boş konu açma.Alttan manipüle edenler alıyor olan benim gibi uzun vade takılanlara oluyor ne zaman düzelir bu 2 gün iyi 1 hafta kötü
Boş konu ise yazma o zaman.Bu konular çok kez açıldı git araştır boş boş konu açma.
Sadece seni uyardım ama uyarılmaya değecek bir insan değilsin iyi günler.Boş konu ise yazma o zaman.
Boş boş konu açma yerine daha doğru bir şekilde uyarabilirdin neyse yorum yapmak için yorum yapmayınSadece seni uyardım ama uyarılmaya değecek bir insan değilsin iyi günler.
Şaka değil ben de bilgisayar almak için aylarca para biriktirdim. Ama artık bu konuları açmak çok saçma. Piyasa dolar, ethereum düşünce düzelir. Stoklar gelince düzelir.Bazı insanlara şaka geliyor para kazanmak zor bir şey dert etmek en doğal hakkım