Bu playstation bu fiyata alınır mı?

nuheu

80+
Reaksiyon skoru
132
Selamlar aşağıya bıraktığım linkteki konsol alınır mı?
Normal hazır sistem bi 4060lı bi setupum var abimle ortaklaşa kullanıyorum bazen zamanlarımız çakışıyor oynamak için sizce zaman geçirmek için bu ps 5 e bu fiyat verilir mi cdli olmasını ve iki kollu olmasını istiyorum
Link:
Pc kullanıcısın hazırda bir steam hesabın ve steam kütüphanen var ayrıca oyunları psnden alıp ekstra para bayılmaya okeysen ps5e para verilir ama bence mantıklı değil.

Normal hazır sistem bi 4060lı bi setupum var abimle ortaklaşa kullanıyorum bazen zamanlarımız çakışıyor oynamak için sizce zaman geçirmek için bu ps 5 e bu fiyat verilir mi cdli olmasını ve iki kollu olmasını istiyorum
Link:
Düz PS5 almayın bu saatten sonra minimum konsol PS5 PRO almalısın.

Pc kullanıcısın hazırda bir steam hesabın ve steam kütüphanen var ayrıca oyunları psnden alıp ekstra para bayılmaya okeysen ps5e para verilir ama bence mantıklı değil.
Reis şöyle bişi var evet dediğin gibi steamdeki oyunları iyi para verdimde abim sürekli lol oynuyor bende rust ve hep zamanlarımız çakışıyor ve bu olayı sevmiyorum bunun için almayı düşünüyorum normalde iyi bir pc almayı düşünüyordum bende ama 50 binin altında adam akıllı bişiy toplanmıyor bende ailemi zorlamak istemiyorum onun için almayı düşünüyorum sence bu attığım ps 5 slim ve kollar fiyatını hak ediyor mudur senin görüşlerin nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düz PS5 almayın bu saatten sonra minimum konsol PS5 PRO almalısın.
Ps5 slim cdli alsam olmaz mı

Link:
şarj istasyonu gereksiz onun dışında çift kollu 23 k 24 k çozersin

Reis şöyle bişi var evet dediğin gibi steamdeki oyunları iyi para verdimde abim sürekli lol oynuyor bende rust ve hep zamanlarımız çakışıyor ve bu olayı sevmiyorum bunun için almayı düşünüyorum normalde iyi bir pc almayı düşünüyordum bende ama 50 binin altında adam akıllı bişiy toplanmıyor bende ailemi zorlamak istemiyorum onun için almayı düşünüyorum sence bu attığım ps 5 slim ve kollar fiyatını hak ediyor mudur senin görüşlerin nedir

Ps5 slim cdli alsam olmaz mı
Olur aga proluk pek bi oyn yok. Myth wukong gibi oyunlar oynamicaksan slim tabii yeter.

şarj istasyonu gereksiz onun dışında çift kollu 23 k 24 k çozersin
Disk sürücüsü de var onu da hesab kattinmi

Alınmaz

Neden reis

Reis sence alınır mı bu cdye gerek var mıdır
Kendin bilin knk. Bana sorarsan örnek vererek cevap vereyim yani yeni çıkan oyunları oynatıyor tabii ama bazısı 30 bazısı 60 ama bazısı tam 60 degil. Yinede alınır ya çünkü özel oyunları var onlar çok iyi optimize çalışıyor ben alsam ps5 eğer gt7 alır oynarım miss. Daha birsuru var õzel oyun da. Pro için fikrim ise şu yaniii çok da gerek yok. Alırsan kendin bilirsin ama bence gta6 falan da çıkmadı o yüzden gerek yok. Tercihine ve en çok da oynadığın oyunlara bağlı ps5 ve ps5 pro alman.

Geri