BU POWER SUPPLY VE RAM ALINIR MI?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,922

Alınır mı bu 2 si 32gb ram yapcam bütçem 2k ram için power da ilgimi çekti alınır mı 1k ya
(Ek olarak bunu alabilirim power)

Bunu da 650 ye alabiliyorum

1.attigim PSU alınır mı 2. Attığım ramler 32gb alınıp yapilirmi 1.attigim PSU alınmazsa 3. Attığım ilandaki alınır mı ekran kartım 6800xt

@RevDeisDou

Alınır mı bu 2 si 32gb ram yapcam bütçem 2k ram için power da ilgimi çekti alınır mı 1k ya

1.attigim PSU alınır mı 2. Attığım ramler 32gb alınıp yapilirmi 1.attigim PSU alınmazsa 3. Attığım ilandaki alınır mı ekran kartım 6800xt

@RevDeisDou
1000w psuyu ne yapıcan olm.

Seasonic PSU Baya iyi duruyor. kronik problemi yoksa bence alınır.
ASGARD ramleri sanki @Proletarya almıştı.

Kanka boş ver bunları ya wpden EVGA atmıştın onu al daha iyi.

Ramlari kullandım herhangi bir sorun yaşamadım sadece biraz fazla ısınıyor gibiler. İncelemem mevcut değerlere bakabilirsin,

@RevDeisDou
Kardeşim 1000w çok gereksiz kesinlikle alma, thermaltake 750w veya 800w luk powersuply ler bile işini çok çok rahat görecektir

Kanka boş ver bunları ya wpden EVGA atmıştın onu al daha iyi.
İlanı bulamadım .d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramlari kullandım herhangi bir sorun yaşamadım sadece biraz fazla ısınıyor gibiler. İncelemem mevcut değerlere bakabilirsin,
Çipleri çok kötü değil dimi

1000w psuyu ne yapıcan olm.

Seasonic PSU Baya iyi duruyor. kronik problemi yoksa bence alınır.
ASGARD ramleri sanki @Proletarya almıştı.
Seasonic PSU adam gel istediğin şeyi fln test ederiz dedi 650tl ye bence iyi alınır dimi

Kardeşim 1000w çok gereksiz kesinlikle alma, thermaltake 750w veya 800w luk powersuply ler bile işini çok çok rahat görecektir
Attığım 750w seasonic alınır mı

İlanı bulamadım .d

Çipleri çok kötü değil dimi

Seasonic PSU adam gel istediğin şeyi fln test ederiz dedi 650tl ye bence iyi alınır dimi

Attığım 750w seasonic alınır mı
Benim de Çipleri hakkında bir fikrim yoktu ama bu fiyata fena olmadığı ve bizzat Taner Aydos dan cevap aldım.

@RevDeisDou
1000w gereksiz ve powerboost malum anladın sen canlı bomba gibi bişey

Geri