Bildiğim kadarıyla eski bir psu . Yeterli koruması yoktur büyük ihtimallearkadaslar sistemim i5 7400 rx 570 8gb
psu :
GIGABYTE GE-P450P-C2 SUPERB 550P POWER SUPPLY
bişe olmaz demi patlamaz bilgisayarcı takmısdı
KdslfladmKdkKyoutubedan baktim 10 sene once videosu cekilmis ulan 8 senelik tanidigimiz bilgisayarcıda kazık atmaz be
Aga isterse 30 yıllık arkadaşın olsun ama mahalledeki bilgisayarcıya güvenilmez ben önceden formattan verdim pcyi 500 gb hdd çıkarmış 250 takmışyoutubedan baktim 10 sene once videosu cekilmis ulan 8 senelik tanidigimiz bilgisayarcıda kazık atmaz be
vallahi doğru diyon güvenilmez bu bilgisayarcıya adam nerden baksam kâr diye düsünüyor eski seyi takıp pahalıya satıyor ben görürüm onu bazen gidiyorum ram dızlamassam ne olimKdslfladmKdkK
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga isterse 30 yıllık arkadaşın olsun ama mahalledeki bilgisayarcıya güvenilmez ben önceden formattan verdim pcyi 500 gb hdd çıkarmış 250 takmış
Git söyle kardeşim bune de ciddi söylüyorum bak yoksa bunlar akıllanmazvallahi doğru diyon güvenilmez bu bilgisayarcıya adam nerden baksam kâr diye düsünüyor eski seyi takıp pahalıya satıyor ben görürüm onu bazen gidiyorum ram dızlamassam ne olim
valla baya elektrik kesiliyor bise olmadı bi ara 2 kez fisten cekerken priz patlamistiPsu fişinin takıldıgı yerin bi ustunde kırmızı bir şey vaar o türkiyede kullanılmıyor türkiye için uygun degil elektrik kesilirse patlıyor diye biliyorum
bi bakarmısın psu ya fiş taktıgımız yerin bi üstüne kırmızı bir şey varmızaten para vermedim aslında r7 240 ile takas yapmistim