Yardım Bu PSU İyzico İle Kaça Geliyor?

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
432
Merhabalar. Bu İyzico konusu biraz fazla uzadı farkındayım kusura bakmayın ama hiç bu sistemi kullanmadığım için biraz araştırmak istedim fakat bazıları sınır olduğunu söylüyor bazıları sınır yok diyor kafam karıştı, bu linteki PSU'yu alırsam bütün kampanyanlar dahil bana kaça gelecek?

Merhabalar. Bu İyzico konusu biraz fazla uzadı farkındayım kusura bakmayın ama hiç bu sistemi kullanmadığım için biraz araştırmak istedim fakat bazıları sınır olduğunu söylüyor bazıları sınır yok diyor kafam karıştı, bu linteki PSU'yu alırsam bütün kampanyanlar dahil bana kaça gelecek?
-1500 tl

İyzico kampanyası ile 3229 TL , Parolpara da kullanırsan 2829 TL

Bütçe olarak bu kadar çıkabiliyorsanız bence bunu alın hocam ileride psu değiştirmek zorunda kalmazsınız en az 6-7 yıl götürür sizi https://www.gaming.gen.tr/urun/5786...i-ert1350ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/

İyzico kampanyası ile 3229 TL , Parolpara da kullanırsan 2829 TL
%25 bayram hediyesi dahil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe olarak bu kadar çıkabiliyorsanız bence bunu alın hocam ileride psu değiştirmek zorunda kalmazsınız en az 6-7 yıl götürür sizi https://www.gaming.gen.tr/urun/5786...i-ert1350ewt-2-yil-birebir-degisim-garantili/
O kadar bütçem yok maalesef.

4700-500-500-470-400 yapamıyor musunuz bunun için konu mu acilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,507
Üyeler
187,204
Son üye
rowz1n
Geri