Neler Yeni

Corsair RM750E psu 3500 tl.

yenigeldim

80+ Silver
Bak böyle ucu açık bırakma
Ben kapasitör hakkında bilmediğim bir şeyi böyle sunarak hata yaptım hatamı kabul ediyorum, özür diliyorum
Sen de düşün neden daha ucuza benzer hatta neredeyse iyi sayılabilecek bir şey varken alalım? Mantıklı bir açıklama yap tamam diyeyim

buraya bakarsan rm750e nin A tier senin aldığın psu nun B tier olarak sınıflandırıldığını görürsün

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

yenigeldim

80+ Silver
hic havale yapmadim bilmiyorum agresif tavrınızı begenmedim yinede teşekkürler
elinde internet var. youtube a havale nasıl yapılır yazsan kırk tane içerik bulacaksın. mobil uygulamayı nasıl kullanırım diye soruyorsun. girip baksan zaten yapacaksın. ama üşendiğin için başkasından bekliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

İptal edip bunu mu alayım ne demek istiyorsun
senin ne aldığın beni ilgilendirmez. böyle bir sınıflandırma yapılmış. onu attım sadece.

Aykut D.

80+ Gold
japon kapasitör yok diye alınmaz mı oluyor? ayrıca tam modüler bende var. öyle bir yazmışsın ki c4 mübarek. bir sürü koruması da var. boş yapmışsın özetle.
Genel kalitesi kötü, kapasitör (?) japon değil, tam moduler yazıyor ama başka yerlerde yarı modüler gözüküyor
Teapo japon kondasatör markasıdır ve 12 v kanalınada teapo Nippon Chemi-Con epey kullanılmış bir psu. Blok bulk kondasaötrü kaliteli çin kondansatörü bulunmakta bulk kondansatörünün çin olmasında sorun olmaz (hold up tıme 17 ms üzeridir %90.

edit: hold up time 19 ms sorun yok alınabilir .

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
elinde internet var. youtube a havale nasıl yapılır yazsan kırk tane içerik bulacaksın. mobil uygulamayı nasıl kullanırım diye soruyorsun. girip baksan zaten yapacaksın. ama üşendiğin için başkasından bekliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin ne aldığın beni ilgilendirmez. böyle bir sınıflandırma yapılmış. onu attım sadece.
2dk anlatsan bi sey kaybetmezsin youtube uzun yollardan anlatıyor 1 saatir sidik yarışı yapiyorsun uzatmanın mantığı yok

Aykut D.

80+ Gold
Top Bottom