Neler Yeni

Corsair RM750E psu 3500 tl.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
japon kapasitör yok diye alınmaz mı oluyor? ayrıca tam modüler bende var. öyle bir yazmışsın ki c4 mübarek. bir sürü koruması da var. boş yapmışsın özetle.
Japon kapasitör veya tam modüler olmaması değil alınmama sebebi
Sebebi bu varken neden alalım?

Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü bir psu değil ayrıca pcie 5.0 ve modüler. Rajintek önerilmesini anlıyorum ama highpower ne alaka.
High Power da gayet iyi bir psu üreticisi?

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Fırat divitci

Dostum ben de high power kullanıyorum zaten ama adama modüler olmayan ve pcie 5.0 olmayan bir psu atmışsın atacaksan bari en son attığın gibi güncel bir şey at.

yenigeldim

80+ Silver

ya koparma beni milletten duyduğunu gelmiş buraya yazıyorsun. markaların iyi veya kötü ürünleri olabilir.

1725900657223.png

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Fırat divitci
Alsa üzmeyecek bir ürün arkadaşlar. Ben zamanında pcie 5.0 psu'lara geçmek için araştırırken çok fazla psu detayına girmiştim. Bütün değerleri ve korumaları gayet iyi olan bir psu.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ya koparma beni milletten duyduğunu gelmiş buraya yazıyorsun. markaların iyi veya kötü ürünleri olabilir.

Alıntıyı görüntüle
Hocam ben markacılığı seven bir insan değilim. High power markaya da çok güvenim yok ayrıca corsair'le de bir derdim yok hatta sevdiğim bir marka. tabii ki başkalarından duydukklarını iletmek normal bir şey, bunu anlayabileceğini düşünüyorum. Sen sınavda öğretmenin dediklerini yapmıyor musun? Ben corsaire kötü demiyorum eğer attığım psudan ucuz olsa alınabilirdi ama sepette 3350tl şuan attığım psu ve genel olarak biraz daha iyi. Konuyu neden uzatıyorsun anlamıyorum

yenigeldim

80+ Silver
Hocam ben markacılığı seven bir insan değilim. High power markaya da çok güvenim yok ayrıca corsair'le de bir derdim yok hatta sevdiğim bir marka. tabii ki başkalarından duydukklarını iletmek normal bir şey, bunu anlayabileceğini düşünüyorum. Sen sınavda öğretmenin dediklerini yapmıyor musun? Ben corsaire kötü demiyorum eğer attığım psudan ucuz olsa alınabilirdi ama sepette 3350tl şuan attığım psu ve genel olarak biraz daha iyi. Konuyu neden uzatıyorsun anlamıyorum
başkasından duyduğunu çok bilmiş gibi anlatıyorsun ve kesinlikle alınmaz falan diyorsun. burada boş konuşan sensin. rampage psu kullanan da sensin. şu ürüne çöp çekiyorsun. high power alınmaz demiyorum ama sen rm750e kesinlikle alınmaz diyorsun. bilmem anlatabildim mi?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum ben de high power kullanıyorum zaten ama adama modüler olmayan ve pcie 5.0 olmayan bir psu atmışsın atacaksan bari en son attığın gibi güncel bir şey at.
Pardon hocam yarı modülermiş evet ama pcie5 psu

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Fırat divitci
Pardon hocam yarı modülermiş evet ama pcie5 psu
Ondan bahsetmiyorum ilk başta başka bir highpower modeli atılmış. Hem modüler değil hem de pcie 5.0 değil. Senin attığında bir sıkıntı yok zaten. Yarı modüler olması çok önemli değil.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
başkasından duyduğunu çok bilmiş gibi anlatıyorsun ve kesinlikle alınmaz falan diyorsun. burada boş konuşan sensin. rampage psu kullanan da sensin. şu ürüne çöp çekiyorsun. high power alınmaz demiyorum ama sen rm750e kesinlikle alınmaz diyorsun. bilmem anlatabildim mi?
Hocam çöp çekmedim nerenizle okuyorsunuz? High powerın bu modeli daha ucuzken alınmaz diyorum. Eğer bir tık daha ucuz olsa alınırdı. Mesajımı tam okur musun? Ayrıca evet Rampage psu kullanıyorum çünkü bilgisizken topladım bilgisayarı ve bu konularla pcyi aldıktan yıllar sonra ilgilenmeye başladım. Her insan hata yapar, dün akşam attığım psuyu sipariş ettim yarın gelirse takacağım inşallah. Sanada tamamen haksızsın demiyorum evet ben bilgiyi tam doğrulamadan bir şey dedim bu yanlış ama sonuç yine aynı şeye çıkıyor. Ayrıca bu rm750e kötü değil hatta az daha bunu alacaktım sonradan vazgeçtim.

yenigeldim

80+ Silver
Hocam çöp çekmedim nerenizle okuyorsunuz? High powerın bu modeli daha ucuzken alınmaz diyorum. Eğer bir tık daha ucuz olsa alınırdı. Mesajımı tam okur musun? Ayrıca evet Rampage psu kullanıyorum çünkü bilgisizken topladım bilgisayarı ve bu konularla pcyi aldıktan yıllar sonra ilgilenmeye başladım. Her insan hata yapar, dün akşam attığım psuyu sipariş ettim yarın gelirse takacağım inşallah. Sanada tamamen haksızsın demiyorum evet ben bilgiyi tam doğrulamadan bir şey dedim bu yanlış ama sonuç yine aynı şeye çıkıyor. Ayrıca bu rm750e kötü değil hatta az daha bunu alacaktım sonradan vazgeçtim.
1725901414365.png

ürün alınmaz bir ürün değil.başka bir ürünün daha uyguna olması bu ürünü alınmaz yapmazç kaldı ki bilgin hala yok. biri gazlasa bunu alacaktın. bir de duyduğunu satıyorsun bilmiş gibi takılıyorsun. daha fazla tartışmıyorum.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle

ürün alınmaz bir ürün değil.başka bir ürünün daha uyguna olması bu ürünü alınmaz yapmazç kaldı ki bilgin hala yok. biri gazlasa bunu alacaktın. bir de duyduğunu satıyorsun bilmiş gibi takılıyorsun. daha fazla tartışmıyorum.
Duyduğunu satma konusunda hata yaptığımı kabul ettim zaten neden uzatıyorsun? Ayrıca bilgi sana gökten mi geliyor? Herkes bir yerlerden duyarak/görerek öğreniyor
İlk cümlene gelirsek bence tartışmaya açık bir konu

yenigeldim

80+ Silver
Duyduğunu satma konusunda hata yaptığımı kabul ettim zaten neden uzatıyorsun? Ayrıca bilgi sana gökten mi geliyor? Herkes bir yerlerden duyarak/görerek öğreniyor
İlk cümlene gelirsek bence tartışmaya açık bir konu
neyse abicim uzatmayacam. psu uzmanı gibi konuştuğun için düzelttim o kadar

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
neyse abicim uzatmayacam. psu uzmanı gibi konuştuğun için düzelttim o kadar
Bak böyle ucu açık bırakma
Ben kapasitör hakkında bilmediğim bir şeyi böyle sunarak hata yaptım hatamı kabul ediyorum, özür diliyorum
Sen de düşün neden daha ucuza benzer hatta neredeyse iyi sayılabilecek bir şey varken alalım? Mantıklı bir açıklama yap tamam diyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,043
Üyeler
164,948
Son üye
kerenmnief