Bu PSU kasama uyar mı ?

Reaksiyon skoru
240
Sistemim imza kısmında yazıyor. PSU dan, özellikle kablolardan-pinlerden anlamadığım için soruyorum Aerocool 1100W 80+ GOLD Strike-X Yarı Modüler Güç Kaynağı sistemime uyar mı? Anakartıma işlemcime ekran kartıma vb. uyar mı? Sıkıntı çıkarıcak-açıkta kalıcak- kısa devre yapıcak bir bağlantı olur mu? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

650w psudan neden vaz geçiyorsunuz ayrıca 1100w ile çok büyük sistemler çalışıyor sizin için gerekli bulmuyorum

Sistemime çok masraf yaptım çünkü. Sadece 80+ olan bir psu sistem için sıkıntı. Dediğiniz gibi 1100w çok fazla ama olsun kenarda dursun diye düşünüyorum. Fazlası değil azı zarar sonuçta. Sistemime uyuyorsa alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok fakat fiyatı iyi. Evet 8-9 yıllık PSU ama 80+ Gold en azından. Elektrik kesintisinde sistem yanmaz.

Hocam yorumunuz için saolun fakat birisi 710 birisi 1200tl. Zaten 700 liraya 650w üstü 80+ gold yok sanırım dediğim PSU dan başka.
Hocam o marka bilindik değil.O fiyata 750w 80+ Gold almanız yeterli olucak.Corsair çok daha kaliteli bir marka.Korumaları daha iyidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,827
Üyeler
189,164
Son üye
Sanane2
Geri