Bu psu sisteme nasıl ?

Reaksiyon skoru
10
Beyler tekrardan ben bu kasadaki psu yerine alabileceğim psu önerir misiniz düzgün ideal fiyatlı 300 500 arası bide psu yu değiştirsem kasa idare eder beni demi kasayıda değiştiememe gerek yok
Post automatically merged:

Bide adata ssd var tabi çok sorun çıkartır mı o da yoksa iade mi edin dersiniz

sistemi aldınız mı ?

Evet hocam iptal etmeye çalışıcam çünkü baya kötü olduğunu anladım inşallah iptal edebilirim kargoya dün verildi
internetten aldıysanız 14 gün içinde neden göstermeksizin iptal edebilirsin itopya ile iletişimi geç onlar söyler ne yapacağını

ama yok ben sisteme ısındım değiştirmem diyorsan o zaman psu öneririm ama bencede iade et bütçenede fayda olur aynı sistem daha ucuza var

internetten aldıysanız 14 gün içinde neden göstermeksizin iptal edebilirsin itopya ile iletişimi geç onlar söyler ne yapacağını

ama yok ben sisteme ısındım değiştirmem diyorsan o zaman psu öneririm ama bencede iade et bütçenede fayda olur aynı sistem daha ucuza var
Tamamdır e posta attım şimdi sabah 11 gibi dönmezlerse bida atarım 11 gibi iade etmek istiyorum çünkü kargo daha elime geçmedi zaten

Hocam instagram falan varsa verebilir misin eğer yeniden toplucak olursam yardımını isterim
buradan yaz ben instagram kullanmıyorum sade bir çekiliş falan olursa giriyorum o yüzden görmem istagramda. ben olamazsan illa buradan biri olur iyi bilenler çok

Geri