gt 1030 3W kaybediyorumYanlış anlama ama bunun kendine hayrı yok.
reis 73w işlemci alıyor anakart 5.2 gt 1030 30 yeter miki ?12V kanalından 108W çok düşük maalesef.
GT1030 nereye gidiyor?
Gt 1030 ve 3W mı kaybediyorsun? Hesaplama öyle yapılmaz ayrıca psu 12V kanalından 108W veriyor yani rezalet.g
gt 1030 3W kaybediyorum![]()
şey işte işlemci 73 anakart 5.2 gt 1030 30 w veriyor toplasakGt 1030 ve 3W mı kaybediyorsun? Hesaplama öyle yapılmaz ayrıca psu 12V kanalından 98W veriyor yani rezalet.
Buradan hesaplamanı öneririm.![]()
Power Supply calculator - calc for silent PSUs from be quiet!
be quiet! is a premium brand manufacturer of power supplies, cases and cooling solutions for your desktop PC.www.bequiet.com
Ram, işlemci fanı ve kasasını fanları?şey işte işlemci 73 anakart 5.2 gt 1030 30 w veriyor toplasak
kasanın sadece işlemci üzerinde 1 fanı var ram 4gb 2 slotRam, işlemci fanı ve kasasını fanları?
Hesaplama öyle yapılmaz dostum.
Ramler, CPU fan, ssd ya da hdd ,fanlar. Bunlar da eklenmeli.işlemciyle ekran kartını topalmıyor muyuz TDP değerlerini ?
hdd var 1 tane başka harci yokRamler, CPU fan, ssd ya da HDD ,fanlar. Bunlar da eklenmeli.
sen bana hesaplayabilirmsin ben sana söylesem ?Ramler, CPU fan, ssd ya da HDD ,fanlar. Bunlar da eklenmeli.