Bu RAM i nasıl 3200mhz de kullanabilirim ?

Sadece voltajla 3200 e ulaşamayacaksın sanırım bu ramlerle Advanced memory setting bölümüne girip, system memory multiplier den değerleri yükseleterek mhz değerini arttırabilirsin. . deneyip dönüş sağlayabilirmisin
ordan zaten yükkselttim 3066 ya 3200 e yükseltince pc açılmıyor bios pilini sök tak yapıyorum öyle

ordan zaten yükkselttim 3066 ya 3200 e yükseltince PC açılmıyor bios pilini sök tak yapıyorum öyle
Aman aman zarar verirsin benden sana tavsiye hiç uğraşma bikere anakart pilini sökerek anakartı bozdumda ondan böyle diyorum

Şu anda rami 3066 MHz de kullanıyorum oc yapmayı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı
ve birde bios da xmp görünmüyor büyük ihtimalle RAM uyumsuz
anakart A320 S2H
Ryzen 3200g
16gb(8*2) longline RAM
Anakarttan Xmp aç otomatik max profilde çalışır . Eğerki açık ve max 3066 ise anakartın o kadar destekliyordur. Bu durumda yapacak bir şey yok malesef.

Aman aman zarar verirsin benden sana tavsiye hiç uğraşma
zarar verecek voltaja getirmedim hiç ama iyi dayandı ayarını bilen biri önerse 2dk lık işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakarttan Xmp aç otomatik max profilde çalışır . Eğerki açık ve max 3066 ise anakartın o kadar destekliyordur. Bu durumda yapacak bir şey yok malesef.
xmp ayarı yok işte onu anlamadım bios içinde dolaştım hertarafı yok 😬

ordan zaten yükkselttim 3066 ya 3200 e yükseltince PC açılmıyor bios pilini sök tak yapıyorum öyle
Ramlerini tek tek kullanarak dene bide. sorun sadece 1inden kaynaklanıyor olabilir. sorun hala devam ederse. ramler son hızına ulaşamıyor demekki. daha fazla zolamadan 3066 da kalman yeterli olur. 200 mhz için anakartı ve rami zorlamamalısın.

Ramlerini tek tek kullanarak dene bide. sorun sadece 1inden kaynaklanıyor olabilir. sorun hala devam ederse. ramler son hızına ulaşamıyor demekki. daha fazla zolamadan 3066 da kalman yeterli olur. 200 mhz için anakartı ve rami zorlamamalısın.
hmm deneyeyim bakalım ama sonuç aynı olacaktır kesin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aman aman zarar verirsin benden sana tavsiye hiç uğraşma bikere anakart pilini sökerek anakartı bozdumda ondan böyle diyorum
son derece dikkatliyimdir pil sökme konusunda ram konusunda öyle değilim ramler nedense daş gibi zor oturup çıkıyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,027
Üyeler
192,594
Son üye
hazzq
Geri