Neler Yeni

Bu Redmi Note 9 Alınır Mı?

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Etiketlediğin için teşekkür ederim.

Bence Xiaomi Note 9 serisine ait bir cihaz almamalısın. Eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi bulunuyor.

Bütçenizi 2.000 TL olarak varsayıyorum, ikinci el Samsung Galaxy S9 bakabilirsiniz. İkinci eli o fiyatlardaydı diye hatırlıyorum.
ben note 9s aldım herhangibi bir kronik bir srun çıkmadı kamerada toz almıyor nadir çıkan bir şey benim birkaç arkadaş daha almıştı herhangibi bir sorun yok

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben note 9s aldım herhangibi bir kronik bir srun çıkmadı kamerada toz almıyor nadir çıkan bir şey benim birkaç arkadaş daha almıştı herhangibi bir sorun yok
Eski kasalarında diye belirttim zaten, yeni kasa ile sorun düzeltildi. Böyle bir sorun olmasa bile önermeyeceğim bir cihazdır.

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Eski kasalarında diye belirttim zaten, yeni kasa ile sorun düzeltildi. Böyle bir sorun olmasa bile önermeyeceğim bir cihazdır.
ben anlamadım ne sorunu var bu note 9s veya 9 ailesinin tamam toz sıkıntısı yok gayet hızlı oyunlarda iyi günlük kullanımlardada sıkıntı yok ve MIUI 12 geldikten sonrada yavaşlamadı

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ben anlamadım ne sorunu var bu note 9s veya 9 ailesinin tamam toz sıkıntısı yok gayet hızlı oyunlarda iyi günlük kullanımlardada sıkıntı yok ve MIUI 12 geldikten sonrada yavaşlamadı
Ben zaten yeni kasa ile düzelmiş olduğunu belirttim, atmış olduğum kaynakları okuyabilirsiniz. MIUI 12 rezalet bir yazılım, daha arka planda bellek tutamıyor.

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes

Top Bottom