Donanımarşivi12
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 286
- İsim
- Enes
ben note 9s aldım herhangibi bir kronik bir srun çıkmadı kamerada toz almıyor nadir çıkan bir şey benim birkaç arkadaş daha almıştı herhangibi bir sorun yokEtiketlediğin için teşekkür ederim.
Bence Xiaomi Note 9 serisine ait bir cihaz almamalısın. Eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi bulunuyor.
![]()
Redmi Note 9 toz sorunu ile boğuşuyor - Bilim Teknoloji Haberleri
Bilim Teknoloji Haberleri - Redmi Note 9 kamerası toz sorunu ile kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Peki, Xiaomi bu konu hakkında ne yapacak?...www.cnnturk.com
![]()
Redmi Note 9 serisinin toz sorunu için resmi açıklama yapıldı
Xiaomi imzalı dikkat çeken akıllı telefonlar Redmi Note 9 ve Note 9 Pro için toz sorunu hakkında firmadan resmi açıklama geldi.www.log.com.tr
Xiaomi Community
c.mi.com
![]()
Xiaomi Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
Xiaomi ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar.com sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
![]()
Xiaomi Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
Xiaomi ile ilgili merak ettiğiniz bilgilere, markaya dair gelen yorum, şikayet & önerilere şikayetvar.com sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.www.sikayetvar.com
Bütçenizi 2.000 TL olarak varsayıyorum, ikinci el Samsung Galaxy S9 bakabilirsiniz. İkinci eli o fiyatlardaydı diye hatırlıyorum.