Bu Redmi Note 9 Alınır Mı?

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,604
İsterseniz link deü bırakabilirim. Açıklamda her şeyden bahsetmiş. Sizce alınır mı?

Screenshot_20210328-003028.jpg
Screenshot_20210328-003057.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Assistive

Ekler

• Screenshot_20210328-003057.jpg
    Screenshot_20210328-003057.jpg
    320.1 KB · Hit: 47
İsterseniz link deü bırakabilirim. Açıklamda her şeyden bahsetmiş. Sizce alınır mı?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Assistive
Etiketlediğin için teşekkür ederim.

Bence Xiaomi Note 9 serisine ait bir cihaz almamalısın. Eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi bulunuyor.

Bütçenizi 2.000 TL olarak varsayıyorum, ikinci el Samsung Galaxy S9 bakabilirsiniz. İkinci eli o fiyatlardaydı diye hatırlıyorum.

Bence Xiaomi Note 9 serisine ait bir cihaz almamalısın. Eski kasalarında kronik olarak kamerasında toz problemi bulunuyor.

Bütçenizi 2.000 TL olarak varsayıyorum, ikinci el Samsung Galaxy S9 bakabilirsiniz. İkinci eli o fiyatlardaydı diye hatırlıyorum.
Bakacağım s9'a. Peki 3k ye kadar sıfır ne alabilirim hocam?

M21 de olabilir

Bana çok fazla Poco X3 Önerdiler aldım bende memnunum tavsiye ederim

Note 9 pro kullanıyorum 6 aydır. Gayet tozlu ortamlarda da bulundum tanecik bile yok. Bu dediğiniz sorun bir ara gündeme geldi fakat her cihazda olmuyor bu.

Note 9 pro kullanıyorum 6 aydır. Gayet tozlu ortamlarda da bulundum tanecik bile yok. Bu dediğiniz sorun bir ara gündeme geldi fakat her cihazda olmuyor bu.

Eski kasalarında bulunuyor, yeni kasalarında düzeltildi diye biliyorum.

Ayrıca xiomi cihaz alınacaksa yurt dışı tavsiye ederim. Hem sıfır alırsın hem ortalama 1000 tl kâr edersin. İmei desen zaten hallediyorlar 50 -100 tl ye. Ne kadar illegal olsa da ülkenin sadece telefon kaydı için 1500 tl gibi bir fiyat istemesi enayi işi.

Ayrıca xiomi cihaz alınacaksa yurt dışı tavsiye ederim. Hem sıfır alırsın hem ortalama 1000 TL kâr edersin. İmei desen zaten hallediyorlar 50 -100 TL ye. Ne kadar illegal olsa da ülkenin sadece telefon kaydı için 1500 TL gibi bir fiyat istemesi enayi işi.
Alan kişilere enayi demeye hakkınız yok. Cihazın kaçak olduğunu şimdi farkettim, biraz daha ucuz alacağım diye kaçak cihaz almayın, ileride başınızı ağrıtır.

Geri