KYLORIN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,130
sen başlattığın için yazmış olabilirmiSen bana salladın yadaha ne yazdığından bir habersin komik şey
sen başlattığın için yazmış olabilirmiSen bana salladın yadaha ne yazdığından bir habersin komik şey
Teşekkür ederim bana katıldığınız için en büyük Beşiktaşhaklısınız hocam bende bir immobile fanı olarak bunu söylüyorum
bu cümleden sana salladığımı mı çıkardınSen bana salladın yadaha ne yazdığından bir habersin komik şey
Tamam hocam fazla tartışmayın.Sonra uyarı puanı falan yersiniz.bu cümleden sana salladığımı mı çıkardın
(kendin beceremiyorsun, sevmiyorsun diye millete mi sallıyorsun ben mi yanlış anladım)
Hayır kral ben onu anlıyorum da madem gelmeyecektin niye umut verdin anlaşma sağladın.Yoksa benim kızdığım nokta gelmemesi değil ona kalmış bir şey ama.Anlaşma sağlanmışsa bir kere gelmek zorunda.Menejerin işi bu ortalığı kızıştırıp fiyat artırmak. Hermoso olsam aynısını yapardım. 5 e Tr de oynayacağıma. 3-4 e İtalyada yaşarım. Seria A da oynarım. TR futbol açısından bitik bir ülke
Anlaşmış da sözlü anlaşmış. Bizim hıyarlar protokol imzalatmamış. Adamlar adanaya gelmiş maç izliyor. Roma 2.5 falan vermiş. Adamlar da bizi kullarak sanırım 3.5-4 falan aldılar. Adamı uçağa koyup getireceksin. Anlaştık demeyle olmuyor. İmza yok bir şey yok.Tamam hocam fazla tartışmayın.Sonra uyarı puanı falan yersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır kral ben onu anlıyorum da madem gelmeyecektin niye umut verdin anlaşma sağladın.Yoksa benim kızdığım nokta gelmemesi değil ona kalmış bir şey ama.Anlaşma sağlanmışsa bir kere gelmek zorunda.
Kardeşimi de furbol gibi boş spor yerine Eskrime gönderdim"Daha güzel sporlar" örnek : okçuluk
2-3 yıl boyunca okçulukla ilgilendim çok zevkli bir spor ama kursunu bulmak zor ve ekipmanlar pahalı
O ben kime salladım okuduğunu anlayamıyorsan benim sorunum değil yapıcı bir eleştiri yaptım futbolun bu kadar popüler olmasının sebebi arkadan para götüren zenginlersen başlattığın için yazmış olabilirmi
TamamHermoso'nun menajeri:
Aynen ya.konudan alakasız adam kendi düşüncelerini paylasmıs bende futbol sevmiyorum ama bu bir hobi sonuçta konuya saçma demek saygısızlık bence
konuya saçma demedim ki kral arkadaşı bağlamayan bir konu için kendini kasmış onu belirttim ben onlar paraları götürüyor bizim milletimiz bu spor için bir birini yiyor o yüzden bom boş kimse bana savunamaz futbolu böyle bir atmosfer varken böyle bir eğitimsizlik ve fanatiklik varkenkonudan alakasız adam kendi düşüncelerini paylasmıs bende futbol sevmiyorum ama bu bir hobi sonuçta konuya saçma demek saygısızlık bence