Neler Yeni

Bu Resmen Utanmazlık....

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Sen bana salladın ya :D daha ne yazdığından bir habersin komik şey
bu cümleden sana salladığımı mı çıkardın
(kendin beceremiyorsun, sevmiyorsun diye millete mi sallıyorsun ben mi yanlış anladım)

bu cümleden sana salladığımı mı çıkardın
(kendin beceremiyorsun, sevmiyorsun diye millete mi sallıyorsun ben mi yanlış anladım)
Tamam hocam fazla tartışmayın.Sonra uyarı puanı falan yersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Menejerin işi bu ortalığı kızıştırıp fiyat artırmak. Hermoso olsam aynısını yapardım. 5 e Tr de oynayacağıma. 3-4 e İtalyada yaşarım. Seria A da oynarım. TR futbol açısından bitik bir ülke
Hayır kral ben onu anlıyorum da madem gelmeyecektin niye umut verdin anlaşma sağladın.Yoksa benim kızdığım nokta gelmemesi değil ona kalmış bir şey ama.Anlaşma sağlanmışsa bir kere gelmek zorunda.

yenigeldim

80+ Silver
Tamam hocam fazla tartışmayın.Sonra uyarı puanı falan yersiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır kral ben onu anlıyorum da madem gelmeyecektin niye umut verdin anlaşma sağladın.Yoksa benim kızdığım nokta gelmemesi değil ona kalmış bir şey ama.Anlaşma sağlanmışsa bir kere gelmek zorunda.
Anlaşmış da sözlü anlaşmış. Bizim hıyarlar protokol imzalatmamış. Adamlar adanaya gelmiş maç izliyor. Roma 2.5 falan vermiş. Adamlar da bizi kullarak sanırım 3.5-4 falan aldılar. Adamı uçağa koyup getireceksin. Anlaştık demeyle olmuyor. İmza yok bir şey yok.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
"Daha güzel sporlar" örnek : okçuluk
2-3 yıl boyunca okçulukla ilgilendim çok zevkli bir spor ama kursunu bulmak zor ve ekipmanlar pahalı
Kardeşimi de furbol gibi boş spor yerine Eskrime gönderdim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
sen başlattığın için yazmış olabilirmi
O ben kime salladım okuduğunu anlayamıyorsan benim sorunum değil yapıcı bir eleştiri yaptım futbolun bu kadar popüler olmasının sebebi arkadan para götüren zenginler

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
konudan alakasız adam kendi düşüncelerini paylasmıs bende futbol sevmiyorum ama bu bir hobi sonuçta konuya saçma demek saygısızlık bence

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
konudan alakasız adam kendi düşüncelerini paylasmıs bende futbol sevmiyorum ama bu bir hobi sonuçta konuya saçma demek saygısızlık bence
konuya saçma demedim ki kral arkadaşı bağlamayan bir konu için kendini kasmış onu belirttim ben onlar paraları götürüyor bizim milletimiz bu spor için bir birini yiyor o yüzden bom boş kimse bana savunamaz futbolu böyle bir atmosfer varken böyle bir eğitimsizlik ve fanatiklik varken
misal o onu satın bu bunu almış senin cebine giren çıkan var mı yok yani sizi bağlayan size zarar veren bir durum yok. size göre dalga konusu mu oldu onu da spor kulüpleri düşünsün ki biz rezil olmadık o futbolcu oldu ne kadar satılmış para için neler yaptığını ve yapabileceğini gösterdi o yüzden kasmayın dostlar bak burada bile hemen yükseldiniz futbola bu bahsettiklerimden dolayı kötü dedim diye bu fanatiklik siyaset kötü şey siz bir birinizi yersiniz düşman olursunuz onlar zevk alır bundan yararlanır paralarına para katarlar hadi sağlıcakla iyi Forumlar.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,550
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Bende burda gizli Beşiktaş hayranıyım yoksa burdakilerin çoğu Fenerli

Top Bottom