Heisenberg17
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 753
2 giriş var çoğaltmak için almayı düşünüyorumKontrol edebilir problem yok.
Denemen lazım![]()
Riske atman lazım. Belki forumda bir kullanıcı çıkar ama sanmıyorum.2 giriş var çoğaltmak için almayı düşünüyorum
Önerebilir misin bildigin varsaRiske atman lazım. Belki forumda bir kullanıcı çıkar ama sanmıyorum.
Kontrol edebilir problem yok.
Anakartımda 2 tane Argb girişi var benimde 4 tane Argb kablom var onun için alıyorumBu kart tek başına kontrol edemez hocam, çoklayıcı bu. Anakartta rgb giriş yoksa bir işe yaramaz.
Bende var çoklamak için alabilirsin. Bunun fanlı modelleri de var. Benim kasada ondan da var. Ondan bulursan ondan al istersen.Anakartımda 2 tane Argb girişi var benimde 4 tane Argb kablom var onun için alıyorum
Fan çoklayıcıyada ihtiyaç vardı eywBende var çoklamak için alabilirsin. Bunun fanlı modelleri de var. Benim kasada ondan da var. Ondan bulursan ondan al istersen.
Bu daha iyi hem rgb hem fan çoklarsın.
2'si 1 şasi fan kontrol cihazı argb pwm sıcaklık - Temu Türkiye
2si 1 şasi fan kontrol cihazı, argb pwm sıcaklık kontrollü çift 8 portlu ana ünite -light senkronize 5v3 pimli, 12v4 pimli bağlantı noktası, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
Onu düşünmüştür herhalde hocam. ARGB bağlantı noktası var çünkü.Bu kart tek başına kontrol edemez hocam, çoklayıcı bu. Anakartta rgb giriş yoksa bir işe yaramaz.
Yanlış, reset switche bağlanıp kısıtlı da olsa kontrol sağlanabilirBu kart tek başına kontrol edemez hocam, çoklayıcı bu. Anakartta rgb giriş yoksa bir işe yaramaz.