Yardım BU ROBOT SÜPÜRGE SİZCE İYİ Mİ?

Musa Dinç

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Dün öneri istedim kimse cevap vermemişti sağdan soldan bakındım ona göre aldım sizce iyi mi? Media markt a gittim bu 7300 tl di ayrıca oradaki çalışan bana bunun yazılım arızası olduğunu 25 ürün sattığını ve 4-5 i yazılım arızası çıkmış işte şarj mı ne olmuyormuş internette hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yorumlar iyi idi aldım düşüncelerinizi beklerim.
1643472142061.png

Dün öneri istedim kimse cevap vermemişti sağdan soldan bakındım ona göre aldım sizce iyi mi? Media markt a gittim bu 7300 TL di ayrıca oradaki çalışan bana bunun yazılım arızası olduğunu 25 ürün sattığını ve 4-5 i yazılım arızası çıkmış işte şarj mı ne olmuyormuş internette hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yorumlar iyi idi aldım düşüncelerinizi beklerim.
Alıntıyı görüntüle
Ben hepsiburada'dan bir satıcıdan aldım. Memnunum ben. Gayet iyi temizliyor. Kurulum yaparken hatalı olan ürünü seçiyorlar o yüzden adam akıllı çalışmıyor muhtemelen. Bende yaşadım daha sonra doğru olanı seçtim düzeldi. Daha tüm özelliklerini kullanmadım.

Ben hepsiburada'dan bir satıcıdan aldım. Memnunum ben. Gayet iyi temizliyor. Kurulum yaparken hatalı olan ürünü seçiyorlar o yüzden adam akıllı çalışmıyor muhtemelen. Bende yaşadım daha sonra doğru olanı seçtim düzeldi. Daha tüm özelliklerini kullanmadım.
Nasıl Ne gibi bir seçim?

Geri