testin geçerliligi yokDostlar selamlar ikinci el 3080 alacağım da bu aşağıda ki kart alınır mı mining yapılmamış temiz kart sıcaklık değerleri resimler de ki gibi sizce alınır mı?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Güvenlik etiketleri üzerinde açılmamış ASUS TUF model 3 fanlı hocamFiyatı nedir? Hangi model? Açılmış mı?
Bilmiyorum hocam1920x1061 nası bi çözünürlük![]()
Sıkıntısı ne hocam idare etmez mi beni 1080 kullanıyorum da.Fan devri çok fazla maalesef almazdım
Nasıl yani hocam?testin geçerliligi yok
Kendisi mi kısıyor otomatik?güç kısılmış ona rağmen sıcaklık değerleri fazla
Başka 3080 bak hocam illa bunu almak zorunda mısın? Yada 6800xt bakabilirsinGüvenlik etiketleri üzerinde açılmamış ASUS TUF model 3 fanlı hocam
Bilmiyorum hocam
Sıkıntısı ne hocam idare etmez mi beni 1080 kullanıyorum da.
Nasıl yani hocam?
Kendisi mi kısıyor otomatik?
Tamam eğer 12-13K aralığında satıyorsa kaçırma al kart temiz. Buradaki arkadaşlar 3080'in ne olduğunu bilmiyor o belli.Güvenlik etiketleri üzerinde açılmamış ASUS TUF model 3 fanlı hocam
Bilmiyorum hocam
Sıkıntısı ne hocam idare etmez mi beni 1080 kullanıyorum da.
Nasıl yani hocam?
Kendisi mi kısıyor otomatik?
Diğer 3080'lerin ya fiyatı çok fazla ya da mining çıkması hocam NVIDIA alacağım AMD almayacağım.Başka 3080 bak hocam illa bunu almak zorunda mısın? Yada 6800xt bakabilirsin
Benim testim de 6. dakika daha yüksek değerler gördüğü için mi sorun hocam?1)Çözünürlük cok sacma
2) süre az en 10dk -15 dk isteyin. 3080 ve 3090 sonradan daha da ısınan bir kart.
3) fan devri yüksek manuel arttırmış olabilir.
Ortalama 3080 değerli bu şekilde olmalı;Alıntıyı görüntüle
13K hocam direktTamam eğer 12-13K aralığında satıyorsa kaçırma al kart temiz. Buradaki arkadaşlar 3080'in ne olduğunu bilmiyor o belli.