Bazılarında fan vs var diye belirtilmiş ama hocam emin olamadım fanlı fansız olduğu yazmıyorTRAY falan yazmıyorsa olması lazım.
Hocam şuanlık idare etsin yeter kafasındayım hepsini sonraki günlerde alacağımzaten stock fan yetersiz gelir hocam eğer ghz düşürmeyecekseniz.
Ama yinede fan öneri yapabilirsinizHocam şuanlık idare etsin yeter kafasındayım hepsini sonraki günlerde alacağım
Ama yinede fan öneri yapabilirsiniz
Hangisi daha iyi hocamID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool AK400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! DeepCool AG400 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
dediğim gibi hepsi benzr perf ama deep cool bir tık fan sebebiyle daha iyi. şuan da aradaki fark kadar perf farkı yok o yyuzden 214xt alın geçinHangisi daha iyi hocam
mesela bu da seçenek 50 tl değmez derseniz 214 xt ama bi tık daha kalite olsun derseen ag400AK400 en fiyat performans soğutuculardan birisi fakat ag400 https://wnt.com.tr/elektronik/bilgi...5-1700p-islemci-fani-2508215?ref=akakce&v=1.4 bu sitede ekstra indirimde olduğu için ben olsam ag400 seçerdim.
Hocam iyi soğutturmu pekidediğim gibi hepsi benzr perf ama deep cool bir tık fan sebebiyle daha iyi. şuan da aradaki fark kadar perf farkı yok o yyuzden 214xt alın geçin
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesela bu da seçenek 50 TL değmez derseniz 214 xt ama bi tık daha kalite olsun derseen ag400