Bünyamina
80+ Platinum
Üstünü siliyorsun. Hayır zarar vermez neden versin. Kolonya uçucu zaten.Kral işlemciye sıvı sürmem zarar vermezmi
Üstünü siliyorsun. Hayır zarar vermez neden versin. Kolonya uçucu zaten.Kral işlemciye sıvı sürmem zarar vermezmi
Canım öyle bir dalga mı var ben sıfır ürün diye alıyorum ona göre para verüiyorum ne münasebet.İade ürün olursa nolurki performans iyi olduktan sonra
Performans olarak bi sorun olmaz ama sıfır diye ürün alıyorsun sıfır ürünse sorun yok ama değilse ona göre para veriyoruz olmaz öyle iş.Hocam cuma anakart gelcek siyahlık çok sıkıntı olursa iade edeyim yarın
O plaka cizilse sıkıntı olmaz asinsa da olmaz çünkü koruma kapağı gibi düşün ama sıfır değil garantili dir satıcı sıfır diye sattiysa iade et güven vermediMerhaba bugün amazondan dfsbilgisayar saticisindan ryzen 5 5600 aldım üstünde siyah lekeler var aşınmış gibi küçük küçük pinler sağlam ama performansta bi sıkıntı olurmu
0 mı yani
Kenarda varsa benek benek siyahlik onları diyoru.Siyahlık dediğiniz kenarladaki siyah alanmi ben onu kutu gibi gordumde
O ayrı da 0 olup olmadığını anlamadım işteCanım öyle bir dalga mı var ben sıfır ürün diye alıyorum ona göre para verüiyorum ne münasebet.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans olarak bi sorun olmaz ama sıfır diye ürün alıyorsun sıfır ürünse sorun yok ama değilse ona göre para veriyoruz olmaz öyle iş.
Kral kesin eminsen 0 olmadığına iade edeyim yarın 14 gün var zaten cuma bi test yaparım olmadiO plaka cizilse sıkıntı olmaz asinsa da olmaz çünkü koruma kapağı gibi düşün ama sıfır değil garantili dir satıcı sıfır diye sattiysa iade et güven vermedi
Içine sinmediyse iade et ama çizigi gormuceksin kesin satıcı çıkartırken işlemciyi sert bir cisim yada başka şeyle çizilmiş olabilir çalışmasinda sıkıntı yoksa önemli değilKenarda varsa benek benek siyahlik onları diyoru.
O ayrı da 0 olup olmadığını anlamadım işte
Kral kesin eminsen 0 olmadığına iade edeyim yarın 14 gün var zaten cuma bi test yaparım olmadi
Hocam şimdi saticiyla görüştüm faturasını attı iade ürün olamasinin mümkün olmadığını söyledi siyah lekelerinde kutudan kaynaklı olduğunu söyledi taktım güzel çalışıyor sizce hala iade etmelimiyimIçine sinmediyse iade et ama çizigi gormuceksin kesin satıcı çıkartırken işlemciyi sert bir cisim yada başka şeyle çizilmiş olabilir çalışmasinda sıkıntı yoksa önemli değil
Siyah leke oksitlenme değilse pas gibi yani iadelik bu durum göremiyorumHocam şimdi saticiyla görüştüm faturasını attı iade ürün olamasinin mümkün olmadığını söyledi siyah lekelerinde kutudan kaynaklı olduğunu söyledi taktım güzel çalışıyor sizce hala iade etmelimiyim
Hocam kolonya ile temizledim bir daha son hali bu şekilde bir sorunu yoktur dimiSiyah leke oksitlenme değilse pas gibi yani iadelik bu durum göremiyorum
Hocam bende de 5600 var thermal macun sürerken görüntüsü aynı böyleydi bana normal geldiHocam kolonya ile temizledim bir daha son hali bu şekilde bir sorunu yoktur dimi
Tamamdir normal yani teşekkürlerHocam bende de 5600 var thermal macun sürerken görüntüsü aynı böyleydi bana normal geldi
Daha kullanamadım adam fatura falanda attı 0 dır yaniHocam görüntü olarak içini rahatlattoysa sıkıntı yok bende takarım böyle şeylere ama kullanımda sorun yoksa önemli değil güle güle kullanın
Sıfır değil garantili ikinci el ve kaça aldınTamamdir normal yani teşekkürler
Daha kullanamadım adam fatura falanda attı 0 dır yani