Neler Yeni

Bu Ryzen 5 5600 sıfır mı

Bünyamina

80+ Platinum

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İade ürün olursa nolurki performans iyi olduktan sonra
Canım öyle bir dalga mı var ben sıfır ürün diye alıyorum ona göre para verüiyorum ne münasebet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam cuma anakart gelcek siyahlık çok sıkıntı olursa iade edeyim yarın
Performans olarak bi sorun olmaz ama sıfır diye ürün alıyorsun sıfır ürünse sorun yok ama değilse ona göre para veriyoruz olmaz öyle iş.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Siyahlık dediğiniz kenarladaki siyah alanmi ben onu kutu gibi gordumde

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
Merhaba bugün amazondan dfsbilgisayar saticisindan ryzen 5 5600 aldım üstünde siyah lekeler var aşınmış gibi küçük küçük pinler sağlam ama performansta bi sıkıntı olurmu
0 mı yani
O plaka cizilse sıkıntı olmaz asinsa da olmaz çünkü koruma kapağı gibi düşün ama sıfır değil garantili dir satıcı sıfır diye sattiysa iade et güven vermedi

kelleysf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Siyahlık dediğiniz kenarladaki siyah alanmi ben onu kutu gibi gordumde
Kenarda varsa benek benek siyahlik onları diyoru.

Canım öyle bir dalga mı var ben sıfır ürün diye alıyorum ona göre para verüiyorum ne münasebet.

Performans olarak bi sorun olmaz ama sıfır diye ürün alıyorsun sıfır ürünse sorun yok ama değilse ona göre para veriyoruz olmaz öyle iş.
O ayrı da 0 olup olmadığını anlamadım işte

O plaka cizilse sıkıntı olmaz asinsa da olmaz çünkü koruma kapağı gibi düşün ama sıfır değil garantili dir satıcı sıfır diye sattiysa iade et güven vermedi
Kral kesin eminsen 0 olmadığına iade edeyim yarın 14 gün var zaten cuma bi test yaparım olmadi

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
Kenarda varsa benek benek siyahlik onları diyoru.

O ayrı da 0 olup olmadığını anlamadım işte

Kral kesin eminsen 0 olmadığına iade edeyim yarın 14 gün var zaten cuma bi test yaparım olmadi
Içine sinmediyse iade et ama çizigi gormuceksin kesin satıcı çıkartırken işlemciyi sert bir cisim yada başka şeyle çizilmiş olabilir çalışmasinda sıkıntı yoksa önemli değil

kelleysf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Içine sinmediyse iade et ama çizigi gormuceksin kesin satıcı çıkartırken işlemciyi sert bir cisim yada başka şeyle çizilmiş olabilir çalışmasinda sıkıntı yoksa önemli değil
Hocam şimdi saticiyla görüştüm faturasını attı iade ürün olamasinin mümkün olmadığını söyledi siyah lekelerinde kutudan kaynaklı olduğunu söyledi taktım güzel çalışıyor sizce hala iade etmelimiyim

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
baba merhaba
Hocam şimdi saticiyla görüştüm faturasını attı iade ürün olamasinin mümkün olmadığını söyledi siyah lekelerinde kutudan kaynaklı olduğunu söyledi taktım güzel çalışıyor sizce hala iade etmelimiyim
Siyah leke oksitlenme değilse pas gibi yani iadelik bu durum göremiyorum

kelleysf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf

Ekler

• Snapchat-1674479383.jpg
    Snapchat-1674479383.jpg
    1.1 MB · Hit: 27

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,035
İsim
baba merhaba
Hocam kolonya ile temizledim bir daha son hali bu şekilde bir sorunu yoktur dimi
Hocam bende de 5600 var thermal macun sürerken görüntüsü aynı böyleydi bana normal geldi

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Musa
Hocam görüntü olarak içini rahatlattoysa sıkıntı yok bende takarım böyle şeylere ama kullanımda sorun yoksa önemli değil güle güle kullanın

kelleysf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf
Hocam bende de 5600 var thermal macun sürerken görüntüsü aynı böyleydi bana normal geldi
Tamamdir normal yani teşekkürler

Hocam görüntü olarak içini rahatlattoysa sıkıntı yok bende takarım böyle şeylere ama kullanımda sorun yoksa önemli değil güle güle kullanın
Daha kullanamadım adam fatura falanda attı 0 dır yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,528
Üyeler
166,018
Son üye
muqab1907
Top Bottom