Performansta sıkıntı olmaz.Merhaba bugün amazondan dfsbilgisayar saticisindan ryzen 5 5600 aldım üstünde siyah lekeler var aşınmış gibi küçük küçük pinler sağlam ama performansta bi sıkıntı olurmu
0 mı yani
adamin pis eli degmistir tray cunku. islemciyi elle alip koyuyorlar onaMerhaba bugün amazondan dfsbilgisayar saticisindan ryzen 5 5600 aldım üstünde siyah lekeler var aşınmış gibi küçük küçük pinler sağlam ama performansta bi sıkıntı olurmu
0 mı yani
İnternneteki testlere bakın, aynısını yapın yüzde 1,2 den fazla oynuyorsa garipBende dokundum ama 0 değilse performansı falan nasıl anlarım 0 olmadigini
stress testine sok diğer 5600lerden yüksek ve ya düşük bir değerdeyse sıkıntılıdırBende dokundum ama 0 değilse performansı falan nasıl anlarım 0 olmadigini
Hocam cuma anakart gelcek siyahlık çok sıkıntı olursa iade edeyim yarınParmak izi bir kenara kenarlarda siyahlıklar ilgimi çekti. İade ürün olabilir.
Kutunun da gözüktüğü gibi köşesinin parçaları kalkmış. Onlar olabilir. Parmak izine gelecek olursak evet arkadaşında dediği gibi kutuya koyduysa iz rahatlıkla çıkar. Benim gözlemlediğim kadarıyla sıfır işlemci. İade etmesini istemem. Saçma olur.Parmak izi bir kenara kenarlarda siyahlıklar ilgimi çekti. İade ürün olabilir.
İade ürün olursa nolurki performans iyi olduktan sonraParmak izi bir kenara kenarlarda siyahlıklar ilgimi çekti. İade ürün olabilir.
Tamam hocam orayı sorun etmeme gerek yok ozaman demi siyahliklar performansa etki etmezKutunun da gözüktüğü gibi köşesinin parçaları kalkmış. Onlar olabilir. Parmak izine gelecek olursak evet arkadaşında dediği gibi kutuya koyduysa iz rahatlıkla çıkar. Benim gözlemlediğim kadarıyla sıfır işlemci. İade etmesini istemem. Saçma olur.
Performansa tabi ki etki etmez. Peçeteyle silince çıkıyor mu ? Çıkmıyorsa kolonya peçeteye dök sil.İade ürün olursa nolurki performans iyi olduktan sonra
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam hocam orayı sorun etmeme gerek yok ozaman demi siyahliklar performansa etki etmez
Kral işlemciye sıvı sürmem zarar vermezmiPerformansa tabi ki etki etmez. Peçeteyle silince çıkıyor mu ? Çıkmıyorsa kolonya peçeteye dök sil.