Neler Yeni

Bu saatten sonra LGS çalışılır mı?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
kilan embappe
kolay zaten, matematik yeni nesili zor sadece, ona da çalış dedim zaten..
8. sınıfta da feni falan fulledim ben, sadece matematik de sıkıntı çektim; arkadaşa da tavsiyemi verdim zaten
Ben fende kötüyüm.. Matematikte denemelerde yanlışım çıkmıyor ya da 1 yalış/1 boş falan... Türkçe falan da iyi feni çözemiyommm

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Bende 323 Aldım Hiç Unutmam. LGS nin İlk Kurbanlarindanim :D
he ya sorma bende, tam teog a girecektik lgs diye düzelttiler, hiç çalışmamıştım gerçi mı 190 mı ne aldım

antolika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Çınar
Merhaba bende covid lgs kurbanıyım eğer geleceğini kurtarmak istiyorsan tam sırası benim zamanındaki sözel o kadar kolaydı ki ful yapmamın tek nedeni kitap okumamış olmamdı ne yazık ki Türkçe bitince 15dakikam kalmıştı ona rağmen çok hızlı şekilde iyi şeyler yaptım biraz kitap okuyup biraz ders çalışırsan 400 aşağısı alman imkansız ciddi diyorum ha sen diyorsan ben ders çalışırım 450 almaman için hiçbir sebep yok 1. Dönem olması senin için büyük avantaj tabi kullanabilirsen bol şanslar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer benim gibi bahtsız Bedeviysen birde pek ders zekan yoksa meslek lisesi geliyorsa başa otel turizm dostum otel turizm.....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer benim gibi bahtsız Bedeviysen birde pek ders zekan yoksa meslek lisesi geliyorsa başa otel turizm dostum otel turizm.....

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

Saintes Maries

80+ Bronze
bu saatten sonra? yolun daha yarısındasın kanka. 1 dönem konularının çıkması senin ve akranların için avantaj. çalışman gereken sadece 1 dönem var. ne yap ne et o 1. dönem konularını yalayıp yut. içlerinden geç onların.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Meslekler rezalet bi yer burda
Aga bak LGS bana göre boş bı sınav.Çevrendeki meslek liseleri nasıl bilmiyorum ama iyiyse oraya git.Meslek liselerinde sınavlar kolaydır ve mezun olunca hemen iş bulursun. Benim okuduğum meslek lisesi ortalamanın üstünde ve hayatımdaki en iyi kararı verdiğimi düşünüyorum.Ama çevrendi Meslek liseleri kötüyse gitmeyi aklından bile geçirme.Tahmin ettiğinden daha kötü .
390 alıp mesleğe gidiyorum çok kötü,istediğim bir meslek bile değil :D Yıl sonu nakil aldırıcam.

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
hocam ben son 1.5 ayda hallettim ama ben sayısalcıyıcım sayısalım ondan önce hep fuldu sözeli halletmiştim ama şimdiden tr 1.si bile olunur zekiysen

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Mustafa Polat
Not : fen lisesine gittikten sonra herkesin iyi olduğunu görünce moralim bozuldu 11.sınıfı açıktan okuyorum şuanda gerçekten lgs boş bir sınav okula gittigimden daha çok şey öğrendim evde
Ben bile anlamadım ne yazdığımı
Reis senden bir abi tavsiyesi istesem nasıl olur?
Liseye yeni geçtim, gittiğim okul da Türkiye'nin sayılı sayıda denebilecek bir okulu
Ama herkes tabiri caizse CAMIŞ gibi ders çalışıyor
Bayağı bir moral bozuyor tabii
İlk dönem zar zor takdir aldım
Moral motivasyon bozmamak için napabilirim? Hiç çalışasım gelmiyor
Daha ödevleri bitirmedim o da ayrı bir olay

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Arkadaşlar bildiğiniz üzere deprem sonrası yapılan açıklamalara göre LGS'de 2. dönem konuları ve YKS'de 12. sınıf 2. dönem konuları sorulmayacak. Bu sene şahsen LGS'ye gireceğim.

Bu saatten sonra LGS için çalışılır mı? Ki zaten sadece 1. dönem çıkacağı için 2. döneme çalışmam gerekmeyecek pek.

(NOT: Ne zamandan sonra olursa olsun elbette ki her 1 soru yararıma olacak fakat fikir danışmak istedim, teşekkürler şimdiden. - NOT2: Ayrıca test kitapları önerebilir misiniz? sadece 1. dönem için?)
sadece 1.dönem olarak aşağıda ki iş görür konuları iyice öğrendikten sonra bu denemeler aşırı işine yarar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,479
Üyeler
165,830
Son üye
Roden00
Top Bottom