Bu satıcı fake mi / İdefix Ebrar Bilgisayar

Ashoun

80+ Silver
Reaksiyon skoru
849

bu laptopu almayı düşünüyorum fiyatı da iyi geldi ama satıcı profiline girince 81 takipçi falan görünce fake gibi geldi kuşkulandım bide idefixten almak bi hata mı olur

1 Ağustosta bunu 28k, 4070lisini 33kya mı ne sattılar.

kaçırdık hocam şuan yoksa dillendirmenin bir anlamı yok fikrimi değiştirip asus vivobook 16 alacağım galiba
Ebrar bilgisayar her e-ticaret platformunda var ama nasıldırlar bir şey söyleyemem. Belki trendyol ve hepsiburada gibi yerlerdeki kullanıcı yorumlarından bilgi alabilirsiniz.

bu laptopu almayı düşünüyorum fiyatı da iyi geldi ama satıcı profiline girince 81 takipçi falan görünce fake gibi geldi kuşkulandım bide idefixten almak bi hata mı olur
Ebrar bilgisayar güvenilir amazonda razer mouse almıştım satıcı Ebrar bilgisayar lojistik amazondu sorun yaşamadım

Ebrar bilgisayar güvenilir amazonda razer mouse almıştım satıcı Ebrar bilgisayar lojistik amazondu sorun yaşamadım
ebrar bilgisayarın güzel olduğunu biliyorum idefix hesabı fake mi diye kuşkuya düştüm sadece sağolunuz hocam, amazon satıcılı asus aldım çok düşünmemek gerek :D

Alma bunu ç*p

Geri