cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Aşırı pahalı alınmaz
Peki ps4 nasil Alınır mı? suan?Heralde sadece PS4'te olan oyun birtek Bloodborne var. onun dışında hatırlamıyorum.
Boş yatırım.
series s alPeki ps4 nasil Alınır mı? suan?
Dedim ya, boş yatırım. diyorsan ki, ben Her fromsoftware oyununu oynamak istiyorum! iliklerime kadar zorluk hissetmek istiyorum! git al bloodborne oyna baya uzun bir oynanış süresi var zaten.Peki ps4 nasil Alınır mı? suan?
Okseries s al
SS alacagim büyük ihtimalDedim ya, boş yatırım. diyorsan ki, ben Her fromsoftware oyununu oynamak istiyorum! iliklerime kadar zorluk hissetmek istiyorum! git al bloodborne oyna baya uzun bir oynanış süresi var zaten.
Ş-Şaka mı yapıyorsunuz ? Ee ben PS 3 kullanıyorum.PS4 tarih oldu. 2022 yılında PS 4 modeline para harcamak ne kadar mantıklı olabilir?
Hayır gerçekler bunlar. Ps4 tarih oluyor. Çoğu yeni nesil oyunları aşırı düşük fps ve grafiklerle çıkıyor PS4'eŞ-Şaka mı yapıyorsunuz ? Ee ben PS 3 kullanıyorum.
İyi değilFiyat çok hocam
Haklı olabilirsiniz PS 4 deki oyunlar hakkında pek bilgim yok ama düşük fps normal olabilir eski cihazlar sonuçta ben PS 3 ile gta 5 oynayamıyorum mesela kasıyor donuyor texture yüklenmiyor.Hayır gerçekler bunlar. Ps4 tarih oluyor. Çoğu yeni nesil oyunları aşırı düşük fps ve grafiklerle çıkıyor PS4'e