Bu Satın Alım Mantıklımı ?

Mantıklımı

• Oy kullanan toplam üye
    5

polo44

80+
Reaksiyon skoru
58
Şu an i5-9400 ile 1070 kullanıyorum 3060 ti almayı planlıyorum ama aldıktan sonra 4-5 ay 1080p de kullanacağım (dar boğazın çok fazla olacağını bile bile) ondan sonra 2k monitör almayı planlıyorum 4-5 ay bile bile darboğazlı kullanmak mantıklımıdır sizce bana sorarsanız çok mantıksız değil sonuçta her yıl ekran kartı alan birisi değilim ve bu son uprgrade olacak yapacağım

Peki ya işlemci ve anakartı değiştirseniz?

Yerinizde olsam biraz bütçe ekleyerek ve işlemci ve anakartı satarak Ryzen'e geçip sistemi upgradelerdim, bu sadece bir fikir.
İçinde bulunduğunuz maddi durumunuzu bilemem.

Yerinizde olsam biraz bütçe ekleyerek ve işlemci ve anakartı satarak Ryzen'e geçip sistemi upgradelerdim, bu sadece bir fikir.
İçinde bulunduğunuz maddi durumunuzu bilemem.
Tabi en mantıklısı bu gibi duruyor ama işte montajıydı parçaların gelmesiydi virüsüydü falan bir yana bütçede tam sınırda olunca + olarak 8gb vram dan 3060 ti yerine 3060 falan alıp 6gb vram downgrade etmek falan filan derken en mantıklısı direk ekran kartını upgrade edip üstüne 2k monitör almak gibi geldi bana

Şu anda elinde bulunan işlemciyi,anakartı ve ekran kartını 2.elde satıp o para ile 5600x almaya çalış,3060 için ayrı paran varmış zaten,ikisi 1080p de darboğaz yapmaz.

Geri