Neler Yeni

Bu sebep yüzünden okuldan atılırmıyım

umut4444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut1
Merhaba, bugün ben ve diğer 3 arkadaşım, zeka geriliğine sahip bizimle aynı neredeyse sadece raporlu sınıf arkadaşım tarafından müdüre şikayet edildik. Arkadaşlarımın suçu birinin engelli arkadaşımı zorbalamasıydı, diğerinin ise bundan bir gün önce engelli arkadaşımın telefonunu sıranın altına koyarak şaka yapmasıydı. Benim suçum ise bundan 2 hafta önce engelli arkadaşımın sırasında otururken sıranın altına cips paketi bıraktığım için bugün beni şikayet etti. Müdürle görüştük, müdür bizi atmakla ilgili konuşma yaptı. Diğer arkadaşımın yaptığının bir taciz, diğerinin ise gasp olduğunu söyledi. Benim hakkımda bir şey demedi, fakat benim de okuldan atılacağımı ortaya attılar. Yarın velilerimizi çağırıp konuşacaklar. Sizce ben atılır mıyım? Ayrıca bundan önce hiç disiplin cezası almadım, fakat hocaların gözünde kötü bir çocuğum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Merhaba, bugün ben ve diğer 3 arkadaşım, zihinsel engelli (raporlu) sınıf arkadaşım tarafından müdüre şikayet edildik. Arkadaşlarımın suçu birinin engelli arkadaşımı zorbalamasıydı, diğerinin ise bundan bir gün önce engelli arkadaşımın telefonunu sıranın altına koyarak şaka yapmasıydı. Benim suçum ise bundan 2 hafta önce engelli arkadaşımın sırasında otururken sıranın altına cips paketi bıraktığım için bugün beni şikayet etti. Müdürle görüştük, müdür bizi atmakla ilgili konuşma yaptı. Diğer arkadaşımın yaptığının bir taciz, diğerinin ise gasp olduğunu söyledi. Benim hakkımda bir şey demedi, fakat benim de okuldan atılacağımı ortaya attılar. Yarın velilerimizi çağırıp konuşacaklar. Sizce ben atılır mıyım? Ayrıca bundan önce hiç disiplin cezası almadım, fakat hocaların gözünde kötü bir çocuğum.
tek temennimiz atılmanız

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
kanka engelli diyince aklına geleni anlıyorum fakat öyle biri değil bizle aynı sadece raporlu diğer konuşmaları,haraketleri vs. aynı
bilemem kendi vicdanınıza kalmış atılmazsınız müdür kolpa ile korkutmuş sizi

pc ustasi1

80+ Silver
Merhaba, bugün ben ve diğer 3 arkadaşım, zeka geriliğine sahip bizimle aynı neredeyse sadece raporlu sınıf arkadaşım tarafından müdüre şikayet edildik. Arkadaşlarımın suçu birinin engelli arkadaşımı zorbalamasıydı, diğerinin ise bundan bir gün önce engelli arkadaşımın telefonunu sıranın altına koyarak şaka yapmasıydı. Benim suçum ise bundan 2 hafta önce engelli arkadaşımın sırasında otururken sıranın altına cips paketi bıraktığım için bugün beni şikayet etti. Müdürle görüştük, müdür bizi atmakla ilgili konuşma yaptı. Diğer arkadaşımın yaptığının bir taciz, diğerinin ise gasp olduğunu söyledi. Benim hakkımda bir şey demedi, fakat benim de okuldan atılacağımı ortaya attılar. Yarın velilerimizi çağırıp konuşacaklar. Sizce ben atılır mıyım? Ayrıca bundan önce hiç disiplin cezası almadım, fakat hocaların gözünde kötü bir çocuğum.
Atılırsınız inşallah . Günlük hayattada karşıma çıksanız keşke bi tür silsem sizi

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Nasıl Vicdanınız El Veriyor Farkındamısınız ÇOCUK ENGELLİ Hani Az Vicdan ya Empatini Yap Biraz Gerçi Empatiyide Bilmezsiniz Siz, Temennim Atılman Fakat Müdür Kolpa Yapmıştır Korkmana Gerek Yok Keşke Yaptığın gibi Utanmadan Yeni Hesap Açmadan Asıl Hesabından Yazsaydın Yeni Hesap Açmana Gerek Yoktu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Efe görgüç
Nasıl Vicdanınız El Veriyor Farkındamısınız ÇOCUK ENGELLİ Hani Az Vicdan ya Empatini Yap Biraz Gerçi Empatiyide Bilmezsiniz Siz, Temennim Atılman Fakat Müdür Kolpa Yapmıştır Korkmana Gerek Yok Keşke Yaptığın gibi Utanmadan Yeni Hesap Açmadan Asıl Hesabından Yazsaydın Yeni Hesap Açmana Gerek Yoktu
Bu konuyu açan arkadaşla aynı sınıftayız engelli falan değil çocuk sadece raporu var sınıfta herkesin annesine küfür ediyor sınıfın en tilt insanı panelci bi de tc kimlik numaralarını biliyor tüm sınıfın ve raporu olduğunu bilerek devamsızlığı çok diye ismini sildi ve kimse bir şey yapmadı üstüne benim yanıma gelip zaten raporum var sorun olmaz dedi bilip bilmeden boş boş şeyler yazmayın

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Bu konuyu açan arkadaşla aynı sınıftayız engelli falan değil çocuk sadece raporu var sınıfta herkesin annesine küfür ediyor sınıfın en tilt insanı panelci bi de tc kimlik numaralarını biliyor tüm sınıfın ve raporu olduğunu bilerek devamsızlığı çok diye ismini sildi ve kimse bir şey yapmadı üstüne benim yanıma gelip zaten raporum var sorun olmaz dedi bilip bilmeden boş boş şeyler yazmayın
Yan Hesap Açıp Gelip Kendini Savunuyorsun Büyük İhtimal Neyse Hakkınızda Hayırlısı.

Mustifa

80+ Bronze
Yan Hesap Açıp Gelip Kendini Savunuyorsun Büyük İhtimal Neyse Hakkınızda Hayırlısı.
Yen hesap değil gerçekte konu sahibini ve yanıt verdiğin kişiyi tanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom