Neler Yeni

Bu sebep yüzünden okuldan atılırmıyım

Mustifa

80+ Bronze

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Yen hesap değil gerçekte konu sahibini ve yanıt verdiğin kişiyi tanıyorum

Ya 3 hesap değil nasıl kanıtlıyım sana? Arkadaşlarımın hesapları diyorum halen yan hesap diyorsun
Burda aynı sınıftayız demiyorsun
Bu konuyu açan arkadaşla aynı sınıftayız engelli falan değil çocuk sadece raporu var sınıfta herkesin annesine küfür ediyor sınıfın en tilt insanı panelci bi de tc kimlik numaralarını biliyor tüm sınıfın ve raporu olduğunu bilerek devamsızlığı çok diye ismini sildi ve kimse bir şey yapmadı üstüne benim yanıma gelip zaten raporum var sorun olmaz dedi bilip bilmeden boş boş şeyler yazmayın
burda diyorsun

Mustifa

80+ Bronze

umut4444

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
umut1
Burda aynı sınıftayız demiyorsun

burda diyorsun
asdasd.JPG

Lyrox1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
AHMET OKAN KARA
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, PC, Ekran kartları.
Tamam konuyu Repleyin Kilitlensin

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
umarım atılırsınız

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
cips çöpü ne alaka bilmiyorum ama hak etmişsiniz o belli

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,042
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba, bugün ben ve diğer 3 arkadaşım, zeka geriliğine sahip bizimle aynı neredeyse sadece raporlu sınıf arkadaşım tarafından müdüre şikayet edildik. Arkadaşlarımın suçu birinin engelli arkadaşımı zorbalamasıydı, diğerinin ise bundan bir gün önce engelli arkadaşımın telefonunu sıranın altına koyarak şaka yapmasıydı. Benim suçum ise bundan 2 hafta önce engelli arkadaşımın sırasında otururken sıranın altına cips paketi bıraktığım için bugün beni şikayet etti. Müdürle görüştük, müdür bizi atmakla ilgili konuşma yaptı. Diğer arkadaşımın yaptığının bir taciz, diğerinin ise gasp olduğunu söyledi. Benim hakkımda bir şey demedi, fakat benim de okuldan atılacağımı ortaya attılar. Yarın velilerimizi çağırıp konuşacaklar. Sizce ben atılır mıyım? Ayrıca bundan önce hiç disiplin cezası almadım, fakat hocaların gözünde kötü bir çocuğum.
atılmazsın ama sağlam bir cezayı haketmişsin onu diyeyim sana. Aklın başına gelir :)

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
knk dikkat et biz raporlular okuldan çok güzel siliyoruz milleti raporum sayesinde 3 kişi postaladım AYAGINI DENK ALICAN KARDEŞ

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,908
Üyeler
168,055
Son üye
Wynn
Top Bottom