Neler Yeni

bu şekilde bir gaming kulaklık bulabilir miyiz

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
arkadaşlar merhaba başlıktan belirtdiğim gibi şimdi benim doğuştan bir kulağım duymuyordu ameliyat oldum şuan duyabiliyorum fakat o kulağıma kulaklık takmam yasak bende istersek tek tarafı çalışan kulaklık bulabilir miyiz diye soracaktım biraz saçma ve anlaşılmaz oldu kusura bakmayın bütçemi kulaklığa göre ayarlicam

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
arkadaşlar merhaba başlıktan belirtdiğim gibi şimdi benim doğuştan bir kulağım duymuyordu ameliyat oldum şuan duyabiliyorum fakat o kulağıma kulaklık takmam yasak bende istersek tek tarafı çalışan kulaklık bulabilir miyiz diye soracaktım biraz saçma ve anlaşılmaz oldu kusura bakmayın bütçemi kulaklığa göre ayarlicam
bende msi ds502 var yazılımında senin dediğin gibi bir ayar var ama kulaklığı artık önermem çok eski bir kulaklık (2019)ta aldım o zaman bile eskiydi 😅 yazılımı olan kulaklıkları incele belki istediğini bulursun
kulak üstü takman sağlıklı olacak mı birde onu düşünmen lazım doktoruna sor bi
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende msi ds502 var yazılımında senin dediğin gibi bir ayar var ama kulaklığı artık önermem çok eski bir kulaklık (2019)ta aldım o zaman bile eskiydi 😅 yazılımı olan kulaklıkları incele belki istediğini bulursun
çok geçmiş olsun bu arada

Shourd

80+ Gold
İlk olarak çok geçmiş olsun diğer diceklerim bildiğim kadarıyla böyle bi özelliğe sahip kulaklık yok ama yazılım üzerinden yapılır mı o belki dediğin özelliklere bağlı en mantıklısı kulak içi Bluetooth kulaklık olur istediğinde çıkarır ve monoya alırsın düzgün gelmesi için sesin

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

çok geçmiş olsun bu arada
çok teşekkür ederim biraz düşündüm de sizin dediğiniz gibi kulak üstü almak kötü olabilir peki kaliteli bilgisayarda kullanabilceğim kablolu kulak içi öneriniz var mıdır

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,072
İsim
Enes
Denetim masasındaki ses ayarından duymayan kulağın hangisiyle o tarafın sesini kısabiliyordun sanki yanlış mı hatırlıyorum? Hoparlör için mi geçerliydi?

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak çok geçmiş olsun diğer diceklerim bildiğim kadarıyla böyle bi özelliğe sahip kulaklık yok ama yazılım üzerinden yapılır mı o belki dediğin özelliklere bağlı en mantıklısı kulak içi Bluetooth kulaklık olur istediğinde çıkarır ve monoya alırsın düzgün gelmesi için sesin
teşekkürler hocam pc de kullanabileceğim kulak içi önerisi yapar mısınız

Denetim masasındaki ses ayarından duymayan kulağın hangisiyle o tarafın sesini kısabiliyordun sanki yanlış mı hatırlıyorum? Hoparlör için mi geçerliydi?
hocam kulak içi bakmaya karar verdim en iyisi o

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
çok teşekkür ederim biraz düşündüm de sizin dediğiniz gibi kulak üstü almak kötü olabilir peki kaliteli bilgisayarda kullanabilceğim kablolu kulak içi öneriniz var mıdır
razer moray var kaliteli istiyorsan yada alternatif bir marka kz marka kulaklıklarda fena değildir

hamzaersoy

80+ Bronze
1728909635011.png

bak xear audio centerda sağ tarafla sol taraftan gelecek sesi manuel olarak ayarlayabiliyorsun. birini tamamen kapatıp diğerini de açabiliyorsun. hangi kulaklıklar bunu destekliyor veya sadece benim kullandığm h2002p'ye mi özel bilmioyrum ama bu driver işini görür

Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Hüseyin

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
Alıntıyı görüntüle
bak xear audio centerda sağ tarafla sol taraftan gelecek sesi manuel olarak ayarlayabiliyorsun. birini tamamen kapatıp diğerini de açabiliyorsun. hangi kulaklıklar bunu destekliyor veya sadece benim kullandığm h2002p'ye mi özel bilmioyrum ama bu driver işini görür
hocam sizin kulaklığın linkini atabilir misiniz

hamzaersoy

80+ Bronze
hocam sizin kulaklığın linkini atabilir misiniz

muhtemelen bu markanın tüm ürünleri için o driver yükleniyordur hocam. ama alacağınız kulaklık çok çok eski değilse her driverda vardır o fonksiyon

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir

muhtemelen bu markanın tüm ürünleri için o driver yükleniyordur hocam. ama alacağınız kulaklık çok çok eski değilse her driverda vardır o fonksiyon
teşekkürler hocam bütçeyi buna göre ayarlayabilirsem bunu alabilirim belki herkese çok teşekkür ederim

https://www.hepsiburada.com/gamepower-raijin-rainbow-7-1-surround-oyuncu-kulakligi-pm-HBC00000ZJ405 bu kulaklıkta kullanabilir miyiz o yazılımı hocam

Top Bottom