Neler Yeni

Yardım Bu şekilde dolandırılabilir miyim ?

Maykıl

80+ Silver
Sahibinden den bir şey satmam da zaten dolap ve gardropsta belki sıkıdır dedim ama yok gibi.
çok ucuza veriyorsunuz hocam ama gram anlayan yok klavyeden alan olursa da forumdan alır bence şuan elinizde en ucuz ve en kuçuk mumkunse %60 lub mub biseyler yapilmis klavye varmı ?

federalper

80+ Silver
çok ucuza veriyorsunuz hocam ama gram anlayan yok klavyeden alan olursa da forumdan alır bence şuan elinizde en ucuz ve en kuçuk mumkunse %60 lub mub biseyler yapilmis klavye varmı ?
Hocam %60 geçen sattım.
Yani internetten baksalar etseleer bu paraya keycapini alamayacakları fiyattan satıyorum ama işte neymiş efendim HyperX değil Razer değil çin markası cart curt asıl klavyeler bu klavyeler ama işte

Maykıl

80+ Silver
Hocam %60 geçen sattım.
Yani internetten baksalar etseleer bu paraya keycapini alamayacakları fiyattan satıyorum ama işte neymiş efendim HyperX değil Razer değil çin markası cart curt asıl klavyeler bu klavyeler ama işte
en küçük ne var hocam

federalper

80+ Silver

The King of Comedy

80+ Silver
En İyi Cevap
1
param güvende zaten get in makyajlanmış hali ,get ile çok dolandırıcılık yapıyorlardı onun yerine param güvende geldi.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
param güvende sisteminde alıcının iade etme hakkı var.
Sahibinden Param Güvende ile dolandırılanlar resmi Param Güvende sistemini kullanmıyorlar, siteyi kopyalıyorlar ve sanki resmiymiş gibi gösteriyorlar. O yüzden iade de kullanamaz :D

federalper

80+ Silver
Sahibinden Param Güvende ile dolandırılanlar resmi Param Güvende sistemini kullanmıyorlar, siteyi kopyalıyorlar ve sanki resmiymiş gibi gösteriyorlar. O yüzden iade de kullanamaz :D
Dostum onu kastetmiyoruz biz normal param güvende de satıcıyı dolandırabiliyorlar başlıkta anlattığım gibi. O IBAN olayını yiyen varsa ürün almasın zaten kart ile ödeme yapıyorsun :D

TahinPekmez

80+ Silver
senin yapcağın param güvcende ile kabuk etmiyorum önce havele sonra kargo dersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,081
Üyeler
167,421
Son üye
Apo5446
Top Bottom