bana gelen yollar virajlıdır mesajı veriyorArkadaslar ınstagramda kız biosuna bunu koymuş ne anlama geliyor acaba bilen varmı??
la ne anlamı olacak kenidini hacker sanıyorArkadaslar ınstagramda kız biosuna bunu koymuş ne anlama geliyor acaba bilen varmı??
hocam belli bir anlamı yok gibi gözüküyo olsa olsa ya 2 diz yada ZArkadaslar ınstagramda kız biosuna bunu koymuş ne anlama geliyor acaba bilen varmı??
Eyvallah kralMensup olduğu çetenin logosu olabilir hocam dikkatli olmakta fayda var
Kendine özgün logo yapmak istemiş bir nevi erkeklerin bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için kendine yazacağı düşüncesi ile yapılmışArkadaslar ınstagramda kız biosuna bunu koymuş ne anlama geliyor acaba bilen varmı??
bu adam profKendine özgün logo yapmak istemiş bir nevi erkeklerin bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için kendine yazacağı düşüncesi ile yapılmış
Teşekkür ettim hocamKendine özgün logo yapmak istemiş bir nevi erkeklerin bunun ne anlama geldiğini öğrenmek için kendine yazacağı düşüncesi ile yapılmış
Estağfurullah çok ortamcı biriydim yeni yeni çıkıyorumbu adam prof