Neler Yeni

Bu Sene 12.Sınıflarda Kalma Var mı?

the_m4mi_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Muhammet Gürtepe
Arkadaşlar Geçenlerde Görmüştüm Doğrumu bilmiyorum ama 12. Sınıfa geçtim fakat zaman kaybı olduğu için açığa geçmek istiyorum geçenlerde gördüğüm haberde yok yazılma olmayacak tı veya devamsızlık ne olursa olsun silinecek tarzı duydum eğer doğruysa devam edeceğim liseye bilen varsa cevaplarsa çok iyi olur:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Arkadaşlar Geçenlerde Görmüştüm Doğrumu bilmiyorum ama 12. Sınıfa geçtim fakat zaman kaybı olduğu için açığa geçmek istiyorum geçenlerde gördüğüm haberde yok yazılma olmayacak tı veya devamsızlık ne olursa olsun silinecek tarzı duydum eğer doğruysa devam edeceğim liseye bilen varsa cevaplarsa çok iyi olur:)
Hocam sence öyle bir şey olabilir mi ? :D kimse gitmesin herkes geçsin o zaman devamsızlıktan kalmazsan nottan kalırsın.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Öyle bir şey yok sadece hocalar kolaylık sağlıyor nedir bu sınavları basite indirir. Bazı dersleri üni sınavına göre işleyebilir eksiklerinize göre vs. Sadece okulun 2. dönemi biraz imtiyaz veriliyor 15-20 gün o kadar. Okuldan okula değişebilir. Açığa geçmektense özel okula geçmek daha mantıklı en azından not ortalaması +90 gelir

Top Bottom