Sherlockholmes12
80+ Bronze
Nasıl bir okul seçmişsin proje okulları 30 un üstüne çok çıkmıyor bizim okul proje değil ona rağmen 40 kişi
sanırım okul derecesi dışında yolu yokÖğretmenler 10. Sınıfa seni zor tanırlar ismini bile bilmezler
bursa erkek lisesi bende anlayamadımNasıl bir okul seçmişsin proje okulları 30 un üstüne çok çıkmıyor bizim okul proje değil ona rağmen 40 kişi
inşallah hatalıdır ebaDevlet okulu problemleri
Ortaokulda 30 kişi falandık tam hatırlamıyorum. Liseyi özel okulda okuyorum 21 kişiyiz. 44 kişi ders işlenmez ki çok saçma bir mantık bi' kere.
Bnde liseye yeni geçtim şimdi ebaya girip sayarım
Bizim orta okul 23 kişiydi 5 inin 3 ü Suri idi gitti birine araba çarptı o öyle gitti biride puff içerken yakalandı o da öyle gittisizin kaç kişiydi
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz garip hatta fazla garip
bizim ortaokul 30 kişşiydi
tamamdırBnde liseye yeni geçtim şimdi ebaya girip sayarım
27 kişi iymiş ama parantez cümlesini pek anlayamadımBizim orta okul 23 kişiydi 5 inin 3 ü Suri idi gitti birine araba çarptı o öyle gitti biride puff içerken yakalandı o da öyle gitti
Şuan 9 a geçtim ve 27 kişiyiz okul Zühtü günasti (95 obp ile girdim sen düşük 78 le alıyordu)
Bizim sınıfta 27 kişi var ve 9 kişi arkiz güzel olduBizim orta okul 23 kişiydi 5 inin 3 ü Suri idi gitti birine araba çarptı o öyle gitti biride puff içerken yakalandı o da öyle gitti
Şuan 9 a geçtim ve 27 kişiyiz okul Zühtü günasti (95 obp ile girdim sen düşük 78 le alıyordu)
tamamdır
Diyorum ki 78 obp ile almasına rağmen sınıflar 25/30 kisitamamdır
27 kişi iymiş ama parantez cümlesini pek anlayamadım
miss bizim okuldan kimse yok tanıdıkBizim sınıfta 27 kişi var ve 9 kişi arkiz güzel oldu
proje anadolu lisesi 460 puan amaEğer meslek lisesi ise çok takma kafana sınıf atladığında o sayı iyi bir düşüyor zaten çoğu kişi sınıfta kalıyor.
evet bizim fazla saçma olduBizim sınıfta 27 kişi var ve 9 kişi arkiz güzel oldu
Diyorum ki 78 obp ile almasına rağmen sınıflar 25/30 kisi
Kötü olmuş ya şimdi sınıf fazla yabancılık olmazda bir kaç kişi ile 8 yıldır aynı sınıftaydım bir 4 yıl daha aynı sınıfta olacazmiss bizim okuldan kimse yok tanıdık
şansıma 44 kişi maks 35 bekliyodumolum biz fen lisesindeydik 30 kişi ama ayrılanlar oldu 27 25 e düşmüştük caksfka
keşke öyle olsaydı ama yapacak bişey yokKötü olmuş ya şimdi sınıf fazla yabancılık olmazda bir kaç kişi ile 8 yıldır aynı sınıftaydım bir 4 yıl daha aynı sınıfta olacaz
keşke okulları araştırıp öyle tercih verseydinşansıma 44 kişi maks 35 bekliyodum
Belki daha iyi kişilerle tanisirsinşansıma 44 kişi maks 35 bekliyodum
keşke öyle olsaydı ama yapacak bişey yok
Bn 450/460 gibi bekliyordum sonra bi baktım lgs geldi anneme babama söylemedim 1/2 gün ful oyun oynadım sonrada PC yı benden aldılaraslında araştırdım ama düşük puanlı okullarada gitmek istemedim şansımıza bu sene yığılmada oldu 490 beklerken 465 aldım