inşallah öyledir hocam ama sonuçta askeri koğuş gibi sıbıffta okuuyacaksınızkayıtta gördüğüm kadarıyla nezih insanlar ama içlerini bilemeyiz
hayır anadoluözel mi
Sınıfım 13 kişi (11 e geçtim 6 sı sınıflar karışmadan önceki sınıfımdan)Bu sene liseye geçtim 460 puan ile alıyor ve ebadan baktığımda sınıfım 44 kişi gösteriyor bana fazla geldim ama düşüncelerinizi alabilir miyim
3 kişi okul değiştirse 10 kişi mis gibi13 kişi bizm dershane neredeyse
Hocam bizim lisede 20-25 kişiydik. Tabi yıl 2012-2016 arasıydı. 44 kişi harbiden çok fazla. Öğretmen öğrenci ilişkisinin bu kadar fazla öğrenci ile sağlıklı kurulabileceğini sanmıyorum. Geçmiş olsun. Önerim lisede dışarıdan bir kursa (resim, müzik, spor vb...) falan katılmanız.Bu sene liseye geçtim 460 puan ile alıyor ve ebadan baktığımda sınıfım 44 kişi gösteriyor bana fazla geldim ama düşüncelerinizi alabilir miyim
tamamdır yapacağımHocam bizim lisede 20-25 kişiydik. Tabi yıl 2012-2016 arasıydı. 44 kişi harbiden çok fazla. Öğretmen öğrenci ilişkisinin bu kadar fazla öğrenci ile sağlıklı kurulabileceğini sanmıyorum. Geçmiş olsun. Önerim lisede dışarıdan bir kursa (resim, müzik, spor vb...) falan katılmanız.
10. sinifin sonunda seciliyorkayıt esnasında sayısal sözel seçin demediler ama o yüzden olabilirmi
Olabilir ben normal bir anadolu lisesinde okuyorum sınıfım eskiden 38 kişiydi şuan 21 kişi.Bu sene liseye geçtim 460 puan ile alıyor ve ebadan baktığımda sınıfım 44 kişi gösteriyor bana fazla geldim ama düşüncelerinizi alabilir miyim