Kalmazsın.Arkadaşlar selam , 101K sözel sıralama yaptım son iki tercihim Akdü reklamcılık(140 veya 145) ve 18 mart Rts (160 civarı) sizce kalırmıyım?
Kral annem otel müdürü eskiden şefti bana yapamazsın dedi okutmadıMümkün değil kalmazsın de dayı keşke gastronomi falan yazsaydın ben 71K yaptım gene tercih yapmadım
Mümkün değil kalmazsın de dayı keşke gastronomi falan yazsaydın ben 71K yaptım gene tercih yapmadım
Kaldım kral kaldım , allah canımı alır umarım allaha emanet olun .
Bu Sıralamalarda Nasıl Kalıp Tercih Yapmıyorsunuz Ben TYT 1.200.000 Yaptım Ek Puanla 1.000.000 Ben Bile Tercih Yapmaktan Son Anda Döndüm Siz Bu Sıralamalarla Nasıl Tercih Yapmayıp GiremiyorsunuzMümkün değil kalmazsın de dayı keşke gastronomi falan yazsaydın ben 71K yaptım gene tercih yapmadım
herkesin istedikleri farklı kardeşBu Sıralamalarda Nasıl Kalıp Tercih Yapmıyorsunuz Ben TYT 1.200.000 Yaptım Ek Puanla 1.000.000 Ben Bile Tercih Yapmaktan Son Anda Döndüm Siz Bu Sıralamalarla Nasıl Tercih Yapmayıp Giremiyorsunuz
Kardeş anlama zorunmu var , HİÇBİR TERCİHİM GELMEDİ GELMEDİ GELMEDİ .Bu Sıralamalarda Nasıl Kalıp Tercih Yapmıyorsunuz Ben TYT 1.200.000 Yaptım Ek Puanla 1.000.000 Ben Bile Tercih Yapmaktan Son Anda Döndüm Siz Bu Sıralamalarla Nasıl Tercih Yapmayıp Giremiyorsunuz