Evet bu sesten bir sorun olmaz.
Sapphire RX6600 Plus. 2. el olarak aldım. Alt-tab atınca ses gidiyor, oyuna geri girdiğim anca vıık vık vıvıkvık vıvıııkk ses geliyor kesintisiz. Normal midir? Kabullenmem mi gerekir. PG ile aldım, iadeye gerek olur mu sizce.
Kabullenmemız mı lazım. Benım emektar 1660 Ti'de böyle bir sorun yoktu.Evet coil whine.
Ekran kartına azıcık yük bindiği an vııııykk vııyyk vıııyykklıyor. Kötüymüş bu olay ama ya. Yeni tanışıyorum valla. Gerçi kulaklık takınca duyulmuyor orası ayrı da.Evet bu sesten bir sorun olmaz.
Bende gamepower psu var bunun kim bilir kaç katıdır bir zaman sonra duymuyorsun bu sesiKabullenmemız mı lazım. Benım emektar 1660 Ti'de böyle bir sorun yoktu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartına azıcık yük bindiği an vııııykk vııyyk vıııyykklıyor. Kötüymüş bu olay ama ya. Yeni tanışıyorum valla. Gerçi kulaklık takınca duyulmuyor orası ayrı da.
evet ses senı sınır etmıyosa bır zararı yok
Sapphire RX6600. 2. el olarak aldım. Alt-tab atınca ses gidiyor, oyuna geri girdiğim anda vıık vık vıvıkvık vıvıııkk ses geliyor kesintisiz. Normal midir? Kabullenmem mi gerekir. PG ile aldım, iadeye gerek olur mu sizce.
fpsi sabitle stabil olacak şekilde ayar yap fps i ses azalır belki gider
Sapphire RX6600. 2. el olarak aldım. Alt-tab atınca ses gidiyor, oyuna geri girdiğim anda vıık vık vıvıkvık vıvıııkk ses geliyor kesintisiz. Normal midir? Kabullenmem mi gerekir. PG ile aldım, iadeye gerek olur mu sizce.
psu danda çok oluyor benim ses psu dan geliyor fps değişimlerinde artıyor sesBenim 6750xt de aynı şekil ilk sahibi ses yok demişti psu farkından olabilir bi ara psu değiştirmeyi düşündüm sonra kabullendim yapacak bir şey yok
Psudan gelmemesi lazım emin misin fps arttıkça ses artarfpsi sabitle stabil olacak şekilde ayar yap fps i ses azalır belki gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
psu danda çok oluyor benim ses psu dan geliyor fps değişimlerinde artıyor ses
evet psudanda gelir coilwhine sesi ve fps dalgalanmalarında artarPsudan gelmemesi lazım emin misin fps arttıkça ses artar