Bu Set Alınır Mı ? (Klavye+Mouse)

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,035
Arkadaşlar bu markayı özellikle çok beğeniyorum kalitesine ve yazılımına özellikle güvendiğim için bunları seçtim.Sizce nasıl ? Belki diğer sitelere göre klavye 1 tık pahalı olabilir fakat alışveriş Kredisi ile alacağım için sorun yok o yüzden böyle seçtim.Bunun bir altı sanırsam apex 3 onu da çok önermiyorlar rgb'si canlı değilmiş.
ff1.png

alınır ve Güzel ve kaliteli bir set olmuş. ben ama o parayı klavye vermem işlemci alırdım 3100

Arkadaşlar bu markayı özellikle çok beğeniyorum kalitesine ve yazılımına özellikle güvendiğim için bunları seçtim.Sizce nasıl ? Belki diğer sitelere göre klavye 1 tık pahalı olabilir fakat alışveriş Kredisi ile alacağım için sorun yok o yüzden böyle seçtim.Bunun bir altı sanırsam apex 3 onu da çok önermiyorlar RGB'si canlı değilmiş.Alıntıyı görüntüle
ikiside kaliteli ürünler alınabilir (o FiYaT VeRiLİrMi KaRdŞiM RaMPaGe ALıN)

Arkadaşlar bu markayı özellikle çok beğeniyorum kalitesine ve yazılımına özellikle güvendiğim için bunları seçtim.Sizce nasıl ? Belki diğer sitelere göre klavye 1 tık pahalı olabilir fakat alışveriş Kredisi ile alacağım için sorun yok o yüzden böyle seçtim.Bunun bir altı sanırsam apex 3 onu da çok önermiyorlar RGB'si canlı değilmiş.Alıntıyı görüntüle
Bu klavye yerine ducky öne 2 mini alirim

mouseun aynısı var memnunu klavye için de 5 nasıl bilmiyorum ama 7 güzel bence ne farkı var tam bilmiyorum.

Son düzenleme:
200 tl mekanik klavye var mı adam akıllı kaliteli :( .

mouseun aynısı var memnunu klavye için de 5 nasıl bilmiyorum ama 7 güzel ne farkı var tam bilmiyorum.
dostum klavye ve mouseler hakkında bilgiliysen acaba özelden yazabilir miyim ? :)

anne 2 pro fln al bunu alacağına 600 liraya cherry mx switch li aorus klavye satılıyor yanınada bi tane g305 oh miss

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,956
Üyeler
202,752
Son üye
Themachina
Geri