Neler Yeni

Bu Set Alınır Mı ? (Klavye+Mouse)

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bu markayı özellikle çok beğeniyorum kalitesine ve yazılımına özellikle güvendiğim için bunları seçtim.Sizce nasıl ? Belki diğer sitelere göre klavye 1 tık pahalı olabilir fakat alışveriş Kredisi ile alacağım için sorun yok o yüzden böyle seçtim.Bunun bir altı sanırsam apex 3 onu da çok önermiyorlar rgb'si canlı değilmiş.
ff1.png

wolfman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
wolfman
alınır ve Güzel ve kaliteli bir set olmuş. ben ama o parayı klavye vermem işlemci alırdım 3100

KaanBedirhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Kaan Bedirhan Karaoğlu
Discord
[𝓢𝓗]★ 𝓑𝓮𝓭𝓲𝓻𝓱𝓪𝓷#5268
Arkadaşlar bu markayı özellikle çok beğeniyorum kalitesine ve yazılımına özellikle güvendiğim için bunları seçtim.Sizce nasıl ? Belki diğer sitelere göre klavye 1 tık pahalı olabilir fakat alışveriş Kredisi ile alacağım için sorun yok o yüzden böyle seçtim.Bunun bir altı sanırsam apex 3 onu da çok önermiyorlar RGB'si canlı değilmiş.Alıntıyı görüntüle
ikiside kaliteli ürünler alınabilir (o FiYaT VeRiLİrMi KaRdŞiM RaMPaGe ALıN)

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
Arkadaşlar bu markayı özellikle çok beğeniyorum kalitesine ve yazılımına özellikle güvendiğim için bunları seçtim.Sizce nasıl ? Belki diğer sitelere göre klavye 1 tık pahalı olabilir fakat alışveriş Kredisi ile alacağım için sorun yok o yüzden böyle seçtim.Bunun bir altı sanırsam apex 3 onu da çok önermiyorlar RGB'si canlı değilmiş.Alıntıyı görüntüle
Bu klavye yerine ducky öne 2 mini alirim

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
Bende 200 tl altına klavye arayım :( .

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mouseun aynısı var memnunu klavye için de 5 nasıl bilmiyorum ama 7 güzel bence ne farkı var tam bilmiyorum.

Son düzenleme:

Zaquare

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Mert
200 tl mekanik klavye var mı adam akıllı kaliteli :( .

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mouseun aynısı var memnunu klavye için de 5 nasıl bilmiyorum ama 7 güzel ne farkı var tam bilmiyorum.
dostum klavye ve mouseler hakkında bilgiliysen acaba özelden yazabilir miyim ? :)

Nyan_Chicken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Nyan_Chicken
anne 2 pro fln al bunu alacağına 600 liraya cherry mx switch li aorus klavye satılıyor yanınada bi tane g305 oh miss

Top Bottom