Yardım Bu Setup a Hangi AJAZZ uygun olur ?

Otobuscu06

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
621
arkadaşlar merhaba setupum bu şekilde 2 adet ajazz aj159pro siparişi verdim biri siyah biri beyaz ancak ikisinden birini satacağım, sizce hangisini kullanmalı hangisini satmalıyım
IMG_6906.jpeg

Tabii ki siyah olur o setapa.

Tabii ki siyah olur o setapa.
fikriniz için teşekkür ederim hocam bir de bir şey daha soracağım, ben bu mouseleri iki farklı hesaptan aldım temuda, iki siparişe de aynı kişinin adını verdim siparişlerim gelir mi acaba?

fikriniz için teşekkür ederim hocam bir de bir şey daha soracağım, ben bu mouseleri iki farklı hesaptan aldım temuda, iki siparişe de aynı kişinin adını verdim siparişlerim gelir mi acaba?
Gelir sorun olmaz.

sıkıntı olmaz. aylık 5 hakkın var. aynı tc ile ayda 5 sipariş vereb ilirsin.

Gelir sorun olmaz.
anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gelir sorun olmaz.
arkadaşlar son bir soru daha soracağım şimdi ben bunların ikisinide 105 TL'ye yani yeni hesap acıp ilk siparis indirimi sayesinde uygun fiyata aldım temu bunu tespit edip iptal edebilir mi?

Son düzenleme:
anladım arkadaşlar çok teşekkür ederim :)

arkadaşlar son bir soru daha soracağım şimdi ben bunların ikisinide 105 TL'ye yani yeni hesap acıp ilk siparis indirimi sayesinde uygun fiyata aldım temu bunu tespit edip iptal edebilir mi?
hayır ya ne iptali :D

geliir için rahat olsun :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,436
Üyeler
183,999
Son üye
synan34